Kese büyük bebek küçük

Lightofgod87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
3.059
1.977
173
Merhaba 6+2 günlük hamileyim bebek göründü kalp atışıda var fakat kese büyük bebek küçük diyor doktor 5+5 olarak görünüyormuş ve düşebilir dedi doktor daha önce başına böyle birşey gelen varmı gerçekten çok evham yaptım yardımcı olursanız sevinirim

Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım.
Stres sıkıntı yapmamani öneririm daha da tetikleyici olabilir Allah korusun.
Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.
Bu şekilde olupda ilerleyen haftalarda normale dönen gebelikler okumuştum, seninde öyle olur inşallah.

benımde kesem 10 haftalık bebek 7 haftalık fakat gebeleık 7 haftalık bebekle uyumlu sizinde öylemi

benımde kesem 10 haftalık bebek 7 haftalık fakat gebeleık 7 haftalık bebekle uyumlu sizinde öylemi
Merhaba bana hafta belirtmemişlerdi sadece kese bebeğe göre büyük bebek gelişmemiş demişlerdi şimdi 10 haftanın içindeyim herhangi bi sıkıntı Yok çocuk haftasınıda kese boyutunuda yakaladı bence sizde takmayın

Meraba bende bugün doktora gittim 6 haftalikti vajinalde zor gördü bebegide kalp atışınida 5+2 görünüyor dedi kese şeklim de bozuk çok dikkat etmen lazım dedi dinlenerek normale döner mi

Son durumunuz nedir acaba bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhaba benim de dün kontrolüm vardı 7 haftalık olması gerekirken 6+3 çıktı. Kalp atışını duyduk atışı güzel dedi doktorum sadece 4 gün geride olması beni korkuttu. İki hafta sonra yine gideceğiz kontrole daha önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim ikisi de tüp bebekti içimde hep bir korku var. Sizinki şimdi normal mi benim ki gibi geride miydi yoksa sadece kese ile bebek arasında mı farklılıklar vardı

Başlarda geride olabilir sorun değil bence çünkü benimkide şuan 2 3 gün geriden geliyo oğlumda da öyle olmuştu belirli bi haftadan sonra normale döndü sıkıntı yapmayın normal

Başlarda geride olabilir sorun değil bence çünkü benimkide şuan 2 3 gün geriden geliyo oğlumda da öyle olmuştu belirli bi haftadan sonra normale döndü sıkıntı yapmayın normal
Umarım canım çok teşekkür ederim böyle şeyler duymak beni rahatlattı. Allahım hepimizin bebeklerini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…