Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş olma ihtimali yüksek malesef. Üzülme çok insan var bu durumu yaşayan yine olur inşallah. Doktorun bilir zaten canım ne kadar bekleteceginisat tarihine göre 8 hafta yumurtlama gününe göre 6 haftalık fakat kese 18 mm olmasına rağmen bebek hala gözükmedi sanırım boş gebelik böyle durumla karşılaşan varmı ne kadar beklemek gerekir doktorum pek ümitli konusmuyor.
6+4 sat tarihine göremi hesapladınızBenim 6+4 'te göründü ve kalp atışı duyuldu. Bekle bence.
Bir hafta daha bekleyin derim ben 6+2 de melegimi gördüm ama o kadar küçüktü ki kesenin altında minicik biseydi kese duvarından çok çok hafif bi kalınlık vardı o bebekmis . İnşallah sağlıklı bir melektirsat tarihine göre 8 hafta yumurtlama gününe göre 6 haftalık fakat kese 18 mm olmasına rağmen bebek hala gözükmedi sanırım boş gebelik böyle durumla karşılaşan varmı ne kadar beklemek gerekir doktorum pek ümitli konusmuyor.
Evet canım.6+4 sat tarihine göremi hesapladınız
Son adet tarihime göre 6+6 haftalık gebeyim geçen hafta kese gözükmüştü ama embriyo yoktu. Bugün yine gittim ama embriyo yine görünmedi. Doktor haftaya tekrar gel dedi ama ümitlerim tükendi. Boş gebelik olabilir mi acaba
cızelgenden gordugum kadarıyla hersey yolunda bana durumu kısaca ozetleyebılırmısın. 14mm kese bendede bebek gozukmuıyor dr kurtaj dıyor am cumaya kadar da beklıcek. kafam allak bullak ne yapıcam bılmıyorum 14 sene sonra geldı mucızelerım ama gidicekSon adet tarihime göre 6+6 haftalık gebeyim geçen hafta kese gözükmüştü ama embriyo yoktu. Bugün yine gittim ama embriyo yine görünmedi. Doktor haftaya tekrar gel dedi ama ümitlerim tükendi. Boş gebelik olabilir mi acaba
Benim 7+3 te bebeğim göründü ve kalp atışı alındı çok şükür umarım siz de en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız...cızelgenden gordugum kadarıyla hersey yolunda bana durumu kısaca ozetleyebılırmısın. 14mm kese bendede bebek gozukmuıyor dr kurtaj dıyor am cumaya kadar da beklıcek. kafam allak bullak ne yapıcam bılmıyorum 14 sene sonra geldı mucızelerım ama gidicek
Gözünüz aydın. Ben 2 gün sanci ve kanamayla düşürmeye çalıştım düşmedi dr yatır yapıp ilaç verdi ilaclada düşmedi. Ve canlı canlı kürtaj oldum bugün maalesef. Rabbim sana bağışlasın evladınıBenim 7+3 te bebeğim göründü ve kalp atışı alındı çok şükür umarım siz de en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız...
Acaba sizin ultrason karindan miydi vajinal mk gorunmediginde?Merhaba son adet tarihime göre 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 5+6 günlükken doktora gittiğimde kese göründü ancak embriyo görünmedi yarın bir daha gideceğim ama boş gebelik olursa diye korkuyorum geçen hafta embriyoyu göremediğim için. Acaba 5+6 haftalıkken embriyonun görünmemesi normal mi ve yarın gittiğimde görebilir miyim? Sizlerde embriyo ne zaman görünmüştü ve kalp atışı ne zaman alınmıştı? Yorumlarsanız sevinirim...
Acaba vajinal ultrasonda mi karin ultrasonunda mi gordunuz? Lutfen cevap verinBir hafta daha bekleyin derim ben 6+2 de melegimi gördüm ama o kadar küçüktü ki kesenin altında minicik biseydi kese duvarından çok çok hafif bi kalınlık vardı o bebekmis . İnşallah sağlıklı bir melektir