- 7 Ocak 2025
- 14
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi minikkurbagam
-
Geç döllenme de olabilirMerhabalar 5+3 haftadayım doktor kese boyutun haftasına göre ufak haftaya tekrar gel bakalım dedi. Benim gibi olup sağlıklı ilerleyen var mı acaba çok merak ediyorum da
Regl çok düzenlidir aslında hiç günü gününe şaşmaz ama yinede olabilir mi geç döllenme. Her gebelik bir olmuyor demek kiGeç döllenme de olabilir
Ben de 5+2 de gitmiştim yanlış değilse 5 mm mi ne demişti valla hatırlamıyorum da daha çok minik demişti 7.haftada çağırmıştı
Yeni olduğu için
Kafana takma
Ya erken gitmişsinfir benim gibi
Ya da geç döllenmedir
Yüzde yüz geç döllenme demedim kiRegl çok düzenlidir aslında hiç günü gününe şaşmaz ama yinede olabilir mi geç döllenme. Her gebelik bir olmuyor demek ki
Görmemişim şimdi gördüm mesajını. Forumda yeni üye oldum da siteye alışmaya çalışıyorumAz önce bi kese boyutu için yorum yapmışsınız ordapayedar hanım güzelce cevaplamış zaten .
Tamam evham yapmıyorum sabırla bekliyorumYüzde yüz geç döllenme demedim ki
Daha çoooookkkkk başındasın az sabret kız
Evet kötüyü çağırma daha 5 haftalık hamilesin çoookkk başındaTamam evham yapmıyorum sabırla bekliyorum
Evet kötüyü çağırma daha 5 haftalık hamilesin çoookkk başında
Aynen cahillik mutluluktur bunu unutmaEvet doktor öyle diyince stres yaptım birde çok fazla okumamakta lazım akışına bırakalım bakalım
Aynen olumlu düşüneyim öyle olsun inşallahAynen cahillik mutluluktur bunu unutma
İç folik asidini rahatına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?