Kese boyutu

ggul1212

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
133
156
23
Arkadaşlar merhaba Sata göre 5+3 günlük hamileyim bugün vajinal usgde kese göründü ama çok küçük olduğunu söyledi doktor bir yandan da normal olduğunu söyledi ama biraz tedirgin oldum perşembe tekrar muayene edecek sizinkiler nasıldı? Önce kesesi küçük olup sonra sağlıklı ilerleyen oldu mu ?

Canim herkesin gebeliği farklıdır, yapısı farklıdır, ilerleme sureci farklıdır.
Ilk gebeliginle 2.si bile farklıdır nu sebeple kimse ile kıyaslama kendini.
Doktorun ne güzel negatif birsey dememiş neden dertsiz başına dert arıyorsun.
En güzel zamanların anın tadını çıkar boşuna stres yapma kötü düşünüp kötüyü çağırma 🤗
Sağlıkla ilerlesin inşallah, sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.

Arkadaşlar merhaba Sata göre 5+3 günlük hamileyim bugün vajinal usgde kese göründü ama çok küçük olduğunu söyledi doktor bir yandan da normal olduğunu söyledi ama biraz tedirgin oldum perşembe tekrar muayene edecek sizinkiler nasıldı? Önce kesesi küçük olup sonra sağlıklı ilerleyen oldu mu ?
Canım herkesin önce kesesi miniciktir 😍 o büyücek büyücek sonra düzensiz olan kalp atışları düzene girecek kese büyücek yavaş yavaş 😍

Siz ne güzel insanlarsınız yorumlarınız için çok teşekkür ederim rahatlatıyorsunuz beni ❤️

Merhaba KaSe18 KaSe18 D dgdln size tekrar teşekkür etmek istedim ilk zamanlar çok stresliydim kese minikti bir sonraki kontrolde kese büyümüştü ve bir sonraki kontroldede kalp atışımızı duyduk herşey yolunda gidiyormuş verdiğiniz destek için çok sağolun herşey gönlünüzce olsun 🤲🏼

Merhaba KaSe18 KaSe18 D dgdln size tekrar teşekkür etmek istedim ilk zamanlar çok stresliydim kese minikti bir sonraki kontrolde kese büyümüştü ve bir sonraki kontroldede kalp atışımızı duyduk herşey yolunda gidiyormuş verdiğiniz destek için çok sağolun herşey gönlünüzce olsun 🤲🏼
Adınıza çok sevindim . Mutlu anneler görünce duyunca ben de çok mutlu oluyorum. Rabbim kimsenin içini öyle darda bırakmasın darlığı da şükür feraha çıkmayı da yaşadım Rabbim takrarlarini yaşatmasın. Huzurlu mutlu bir süreçle hayırlı kolay bir doğumla meleklerimizi alalım kucaklarimiza inşallah 🙏🏻

Maşallah canim cok sevindim, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım her zaman...
Her anının tadını çıkar :KK68:

Back
X