Kese boyutu,gec döllenme,kafam karısık yardım

ayanz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
296
536
18
33
Merhaba herkese,

Kafam allak bullak bana yardimci olursaniz sevinirim ..

Tane tane yazacağim,

Benim sat tarihim 5 mayis
Bat 2 haziran..

En son 29 mayısta gebelik süphesiyle kan tahlili yaptırdım.beta hcg 8 cıktı doktor gebelik var ama cok erken dedi. 2 gün sonra ve 10 gün sonra cagirdi ben gitmedim bilerek,istedimki iyice zaman geçsin keseyi vs hepsini birlikte görelim..

Dün dra gittim (ben sata göre hesapladıgımda 5+2 oluyodu) dr ultarsonla baktı ve daha tahminen 2,3 haftalık oldugunu 7 mm kese boyutu oldugunu söyledi. Ben 5 haftalık sanıyordum dedigimde gec döllenme olabilir vs dedi

Ya ben pek tatmin olamadım kafamda sorular var mesela 2,3 haftalıksa karından ultrasonla nasıl görüldü?

Ben sadece yumurtlama tarihlerimde birliktelik yasadım buna ragmen gec döllenme olabilir mi?

7 mm kese boyu 2,3 haftalık gebeye göre normalmidir?

Bukadar stres yapmak istemiyorum ama 5 küsür sanarken 2,3 haftayı duyunca biraz moralim bozuldu acıkcası..

Bence doktor değistr bakalım çünkü ultrasonda 7. Hafta da görülüyor 5. Hafta da gittim görülmemişti bnde çünkü bence bugün başka bir doktora git derim korkma ultrasonda görüldüyse inşallah bir sıkıntı olmaz kalp atışını vs de dinledinmi? Rabbim yüzünü güldürsun insallah :)

Kalp atısı vs icin cok erken dedi . Daha cok ufak dedi aklımda hep cok ufaksa nasıl karnımdan ultrasonla gördü düsüncesi var benimde. Kese cok iyi bi yerde dedi 5 haftadan kücükse keseyi nasıl gördü ay cıldırıcam :))

Evet ama bı sıkıntı olsaydı söylerdi 8 haftalıkken git bı de ne diyecek sabret biraz :)

Canım zaten 2 3 haftalık gebelik diye bişey yok. Yani en azından doktorum bana öyle söyledi. 2 3 haftalık dediği yumurtlama günlerin oluyo. Muhtemelen o yunurtlamadan sonra 2 3 dedi yani 5 haftalık falan oluyo. Aynı şeyi farklı hesaplarla söylüyosunuz sanki

Ya bende öyle düşünerek doktora ben 5 hesaplamıstım dedim hayır öyle degil 2,3 haftalık dedi. Ben zaten 15 gün önce gittigimdede gebesin demislerdi ben hicbisey anlamadım

Ya bende öyle düşünerek doktora ben 5 hesaplamıstım dedim hayır öyle degil 2,3 haftalık dedi. Ben zaten 15 gün önce gittigimdede gebesin demislerdi ben hicbisey anlamadım
Bence başka bi doktora daha git ama senin hesabın doğru bence canım hiç kafana takıp stres yapma. Git başka bi doktora için rahatlasın

Bence başka bi doktora daha git ama senin hesabın doğru bence canım hiç kafana takıp stres yapma. Git başka bi doktora için rahatlasın
Tesekkür ederim bayram dolayısıyla yazlık bi yerdeyim suan doktora gidemicem bayramdan soraya kaldı. İcim icimi yiyor stres yapmamak istiyorum ama beynim sıkıstı ..

Tesekkür ederim bayram dolayısıyla yazlık bi yerdeyim suan doktora gidemicem bayramdan soraya kaldı. İcim icimi yiyor stres yapmamak istiyorum ama beynim sıkıstı ..
Bebeği de etkilersin boşver sal gitsin nasibiyle sağlığıyla gelir inşallah kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…