Arkadaşlar eylül ayında 38 haftalik doğum yaptım bebeğim bir hafta yaşadı kaybettim. Ilk başlarda çok kanamalı başladı Hamileliğim 6 haftalık hamile iken özelde bir Dr kalp atimi var yok arası bişey alalım dedi. Sonrasında araştırma Hastanesi gittim ultrason muayesinde sizin bu bebeginiz tüp bebek mi sordu ben burda birsürü kese benzeri şey görüyorum dedi(tedavi ile olan bi gebelik degil) bizde gördük 5-6 tane kese benzeri şey vardı.birinde kalp atimi var(yavasmis ama günlerde de) diğerleri boş dedi belki ikiz olur mu ümidi vardı. O kese benzeri şeyler kanama alanı değildi hepsi birbiriyle bağlantılı demişti.Dktorda şaşırdı ne olduğunu bilemedi arastirilmadida daha sonraki hafta kayboldu o yapılar. Herşey normal ilerledi sonrasında 20 haftadan itibaren gelişim geriliği başladı Fl ve hl kemiklerin de.dogdu herhangi bi anomalisi kusuru yoktu sadece küçüktü 1 hafta yaşadı küvezde idi kaybettik. Benim sorum o kese benzeri şeyler ne olabilirdi.3 aydır araştiyorum bir sonuca varamiyorum parsiyel mol gebelik olabilirmiydi?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kese benzeri şeyler ne olabilirdi? Bilenler bir baksın lütfen :(
- Konu Sahibi guluncani
- Başlangıç Tarihi