• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese beklenenden kücük ve bebek yok

Kitty19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
134
39
98
Hcg degerlerim 1000 iki gun sonra 3500 2 gun sonra 6000 7 haftalik hamilelik olmasina ragmen bebek yok 14 gun sonra yeni hcg degeri 27000 neden olavilir kese boyutum 5 .hafta 5 mm 7 hafta 15.8 mm yolk sac ta gorulmedi

Merhaba canım . Boş gebelik , ya da embriyo görülecek kadar gelişmemiş olabilir. Bekle bakalım biraz. Benim de geçen hafta sata göre 9+2, doktorun geç döllenme hesabına göre ise en az 7 haftalik olması gerekmesine rağmen bebek çok minik göründü ve kalp atışı yoktu. Doktor gelişmemiş dedi. Pazartesi tekrar muayenem var bir değişiklik olmamışsa kürtajla alınacak malesef

Canım belki hamileliğinin daha erken haftalardadir geç döllenme vs olabiliyor bidahakinei inşallah güzel haberler alırsın inşallah canım yeniden göremez iseniz yinede acele etme bekle bazı bebisler geç görünüyor bak kesen büyüyor inşallah bebek görünür

Merhaba canım . Boş gebelik , ya da embriyo görülecek kadar gelişmemiş olabilir. Bekle bakalım biraz. Benim de geçen hafta sata göre 9+2, doktorun geç döllenme hesabına göre ise en az 7 haftalik olması gerekmesine rağmen bebek çok minik göründü ve kalp atışı yoktu. Doktor gelişmemiş dedi. Pazartesi tekrar muayenem var bir değişiklik olmamışsa kürtajla alınacak malesef

Canım senin için dua edicem inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirsin canım
Bende benzer durumdayım ben 6+3 iken dün bebek 2mm göründü ama kalp atışı yok dedi doktor haftaya cuma tekrar bakalım dedi bende korkuyorum Allah'a dualar ediyorum inşallah haftaya görürüz kalp atışını
Senin bebek kaç mm dedi canım haftalarda yanlışlık olabilir belki seninde 2-3 mm ise bebek kalp atışı olmaması çok fazla anormal değil diye okudum 5 mm sonrası özellikle 9mm sonrası yoksa eğer iyi değilmiş

Canım senin için dua edicem inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirsin canım
Bende benzer durumdayım ben 6+3 iken dün bebek 2mm göründü ama kalp atışı yok dedi doktor haftaya cuma tekrar bakalım dedi bende korkuyorum Allah'a dualar ediyorum inşallah haftaya görürüz kalp atışını
Senin bebek kaç mm dedi canım haftalarda yanlışlık olabilir belki seninde 2-3 mm ise bebek kalp atışı olmaması çok fazla anormal değil diye okudum 5 mm sonrası özellikle 9mm sonrası yoksa eğer iyi değilmiş
Canım bebek 3mm idi. Bu kadar küçükken kalp atışı olmayabilir evet ama bendeki esas sorun bebeğin bu kadar küçük olmasıydı. Çünkü gittiğimde 9. Haftadaydim . Sanırım bebek 6. Haftaya kadar buyuyup orda kalmış. Devam etmemiş gelişmesi. Anliycaz bakalım yarın . Hayırlısı olur inşallah

Back