Gebeliğe Hazırlık Kese beklenenden kücük ve bebek yok

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kitty19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
134
39
98
Hcg degerlerim 1000 iki gun sonra 3500 2 gun sonra 6000 7 haftalik hamilelik olmasina ragmen bebek yok 14 gun sonra yeni hcg degeri 27000 neden olavilir

15 mm 7 haftalik doktor bebegi gormemiz lazimdi dedi 5 haftalikken kese 5.1 mm idi

Valla 20 mm lik kese içinde bile bazı gebeliklerde görünmeyebiliyor bebek. Biraz sabredin. Görürsünüz inşallah

Bazi durumlarda geç görülebiliyor. Bence çok ileri bi gebelik haftası değil 7.Bi hafta daha bekleyin. Biraz daha netleşir durum.

Ama yolk kesesi de gorulmedi karindan ultrason yapildi 15.8 mm iken gorulmesi gerekir doyorlar yolk kesesi icin

15 mm 7 haftalik doktor bebegi gormemiz lazimdi dedi 5 haftalikken kese 5.1 mm idi
Kese 10 mm olduktan sonra yolk sac, 15 mm olduktan sonra bebek görülmeye başlar. Sen sınırdasın. Görünmemesi çok normal. Bazılarında kese rahmin arkalarında oluşabiliyor. Alttan baktırdın mı hiç ?

Yok baktitmadim alttan gittigim doktor profesor umutsuz konustu kese az büyümüş dedi

Geç döllenmedir benimde kesem geç göründü nokta şeklindeydi sonra bebek görünmedi hep yanliş hesapliyor doktorlar herkesin yumurtlama dönemi farkli herkesi ayni kefeye koyuyorlar.bende bebegi çok geç görmüstüm

Yok baktitmadim alttan gittigim doktor profesor umutsuz konustu kese az büyümüş dedi
Karın bölgesinde yağlanma olunca karından geç görülüyor o yüzden dedim. Bende de benzer bi durum oldu. Göbeğim yoktu ama bel bölgem yağlıymış doktor karından göremiyordu alttan baktı her gidişimde.

Kese 10 mm olduktan sonra yolk sac, 15 mm olduktan sonra bebek görülmeye başlar. Sen sınırdasın. Görünmemesi çok normal. Bazılarında kese rahmin arkalarında oluşabiliyor. Alttan baktırdın mı hiç ?
Bunlar kesin bilgi değil. Değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…