Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki 7.haftada normal mi 15.8 mm doktor kucuk dedi
Kese 10 mm olduktan sonra yolk sac, 15 mm olduktan sonra bebek görülmeye başlar. Sen sınırdasın. Görünmemesi çok normal. Bazılarında kese rahmin arkalarında oluşabiliyor. Alttan baktırdın mı hiç ?15 mm 7 haftalik doktor bebegi gormemiz lazimdi dedi 5 haftalikken kese 5.1 mm idi
Ay banada umutsuz konuşmuştu prof.kesen tarihine göre küçük demisti haftaya bidaha gel demisti.geç döllenme böyle oluyorYok baktitmadim alttan gittigim doktor profesor umutsuz konustu kese az büyümüş dedi
Karın bölgesinde yağlanma olunca karından geç görülüyor o yüzden dedim. Bende de benzer bi durum oldu. Göbeğim yoktu ama bel bölgem yağlıymış doktor karından göremiyordu alttan baktı her gidişimde.Yok baktitmadim alttan gittigim doktor profesor umutsuz konustu kese az büyümüş dedi
Bunlar kesin bilgi değil. Değişebilir.Kese 10 mm olduktan sonra yolk sac, 15 mm olduktan sonra bebek görülmeye başlar. Sen sınırdasın. Görünmemesi çok normal. Bazılarında kese rahmin arkalarında oluşabiliyor. Alttan baktırdın mı hiç ?