Böyle bir kanamam var. 5+2 haftalık. Ama akıntım yok sadece hafif kahve akıntı bir kere geldi. Böyle olup da bebeği düşmeyen var mı.
164. SizinkiCanım benimde akıntım yok ama kese etrafında az bir kanlanma gördü ne olacağını bende bilemiyorum beta hcg değerin kaç
Benimde kanama alanı vardı. Doktor yoğun kanamaz olmadıgı surece korkma hafıf leke olur dedı. Cok hafıf lekelenmeyle geçti. Progestan kullandım 3 ay. Şimdi 27 haftalık oldu Korkmayın . Sağlıkla gelsin.Böyle bir kanamam var. 5+2 haftalık. Ama akıntım yok sadece hafif kahve akıntı bir kere geldi. Böyle olup da bebeği düşmeyen var mı.
Bu kadar büyük müydü. Kanamam hiç olmadı. Şimdi lekelenme de gitti. Dr çok ümitlendirmedi yani moralimi bozdu. Benm önceden düşük olmuştu. Neden önce gelmedin geç kaldın falan dedi. Baya moralim bozuldu. Ben devlete gittim ne bileyim Dr aynıdır diye. Şimdi de tıpta öğretim üyesine gidince böyle dediBenimde kanama alanı vardı. Doktor yoğun kanamaz olmadıgı surece korkma hafıf leke olur dedı. Cok hafıf lekelenmeyle geçti. Progestan kullandım 3 ay. Şimdi 27 haftalık oldu Korkmayın . Sağlıkla gelsin.
Yani büyüklüğünü hatırlamıyorum ben ama kanama alanı var bır süre kanaman-lekelenmen olabilir korkma dedı dr. Benım de önce hem düşük hem ölü doğumum vardı yani böyle korkutarak konuşmadı ve geçti gittı bı zararı pek olmuyor yoğun kanama olmadıkça. Baska doktora git bi'de.Bu kadar büyük müydü. Kanamam hiç olmadı. Şimdi lekelenme de gitti. Dr çok ümitlendirmedi yani moralimi bozdu. Benm önceden düşük olmuştu. Neden önce gelmedin geç kaldın falan dedi. Baya moralim bozuldu. Ben devlete gittim ne bileyim Dr aynıdır diye. Şimdi de tıpta öğretim üyesine gidince böyle dedi
Canım benimde akıntım yok ama kese etrafında az bir kanlanma gördü ne olacağını bende bilemiyorum beta hcg değerin kaç
3833164. Sizinki
Kaç haftalık. Benm 5
Yanlış bakmışım tahlile. Canımı sıktım baya. Bu sonuç önceki düşüğümün sonucuymuş.
Sizden haberler nasıl Dr a gittiniz mi. Benm kanama alanı azaldı kesenin içinde bebek var ama kalp atışı duyamadım 6+4 te. Çok ümitli değil Dr ama bana saçma geliyor. Kalp atışı 8 . haftaya kadar dıyulabiliyprmuş. Bakalım başka Dr a gitcemCanım benimde akıntım yok ama kese etrafında az bir kanlanma gördü ne olacağını bende bilemiyorum beta hcg değerin kaç
Başka doktor git sen banada kürtaj dediler ama ben yinede sonuna kadar bekleyeceğimSizden haberler nasıl Dr a gittiniz mi. Benm kanama alanı azaldı kesenin içinde bebek var ama kalp atışı duyamadım 6+4 te. Çok ümitli değil Dr ama bana saçma geliyor. Kalp atışı 8 . haftaya kadar dıyulabiliyprmuş. Bakalım başka Dr a gitcem
Ben ilk gittiğimde 5+2 de kese gördü bebek yoktu. Bebek olsa düşme ihtimali azalır dedi. Şimdi de 6+4 te gittim bebeği gördü bu seferde kalp atımını görmedi. Aslında yanındaki asistanın biri görür gibi oldu. Netten baktım hemen görülmeyebilirmiş. Sanki kesin düşük gibi konuşması hoşuma gitmedi. Bebği gördüğüne göre gelişme var demekki hem de kanama alanı küçülmüş. Sen de başka Dr a git bence. Eğer bu çocuk yaşasın bu Dr a götürüp gösterecemBaşka doktor git sen banada kürtaj dediler ama ben yinede sonuna kadar bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?