• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese arkasında büyük kanama yaşayanlar,, yardım lütfen??

sunrose87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
75
17
98
merhaba, 6 haftalık hamileyken hafif bir kanama sonucu doktora gittim. Kese arkasında kocaman bir kanama alanı vardı. Bebeğimin kalp sesini duyduk. Doktor progestan ve istirahat verdi. Kanamam kesildi. Ancak, doktor riskin hep devam edeceğini söyledi. Benzer durumlar yaşayan, sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı acaba?

merhaba canim Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize bende 6 haftalikta gittim kan testi hamilesin dedi ama kese yok donra kese oldu bebek yok 8 . haftsda benek hala gelismedi kalp sesini duysmadik dedigin ilaclari bende aldim ama kanamam durmadi benimde dua et sadece en dorusunu rabbim bilir sana bu hissi yasatanda o saglikli bebek degilse vucut kendi atiyormus ben 3 gun once kaybettim dilerim saglikli hayirli bebeklerimiz olur seninde kanamn kesildiyse bu guzel bi haber dikkat et yat dinlen bu hissi duyunca dunyadaki baska ugraslarin bi anlami kalmior artik ..haberlerini bekliorum

kurtajsiz dusuk sonrasi 56. gun 10 -15 gun ara ile 4. kanamam oluyor bu normalmi kan verdim hormonlar gayet iyiydi dr bunu regl say dedi e ardindan gelen kanama ne oluyor simdi

Slm kizlar nere yazdimsa cvp alamadim lutfen banada bireyler soyleyin. Ben 5 hafta 5 gunluk hamileyim adet tarihimden belli kahverengi lekem vardi ogun kirmizi geldi iki gun hastanede kalmamla kirmizi kanamam durdu suan kahverengi lekem ise gelmekte ve hastaneden ayrilmadan doktor ultrasyona vurup diger ultrasyon kagitlariyla karsilastirip kesenin gecen haftaki kontrolden bu yana gelismeyip 17 cm olmasi gerekken 8 cm oldugunu ve kurtaj olmami istedi bende kabul etmeyip bir hafta daha beklemek istedim hele 6 haftalik olsun diye sizce kesede gelisme olurmu kurtaj olmak istemiyorum ilk bebegim kayip etmek te istemiyorum dusuncelerinizive yorumlarini acil bekliyorum l utfen :(

Slm kizlar nere yazdimsa cvp alamadim lutfen banada bireyler soyleyin. Ben 5 hafta 5 gunluk hamileyim adet tarihimden belli kahverengi lekem vardi ogun kirmizi geldi iki gun hastanede kalmamla kirmizi kanamam durdu suan kahverengi lekem ise gelmekte ve hastaneden ayrilmadan doktor ultrasyona vurup diger ultrasyon kagitlariyla karsilastirip kesenin gecen haftaki kontrolden bu yana gelismeyip 17 cm olmasi gerekken 8 cm oldugunu ve kurtaj olmami istedi bende kabul etmeyip bir hafta daha beklemek istedim hele 6 haftalik olsun diye sizce kesede gelisme olurmu kurtaj olmak istemiyorum ilk bebegim kayip etmek te istemiyorum dusuncelerinizive yorumlarini acil bekliyorum l utfen :KK43:
8mm yazacaktın heralde canım inşallah gelişir daha cok yeni Sıkma Can'ını olumlu duşun iyi olsun inşallah

Slm kizlar nere yazdimsa cvp alamadim lutfen banada bireyler soyleyin. Ben 5 hafta 5 gunluk hamileyim adet tarihimden belli kahverengi lekem vardi ogun kirmizi geldi iki gun hastanede kalmamla kirmizi kanamam durdu suan kahverengi lekem ise gelmekte ve hastaneden ayrilmadan doktor ultrasyona vurup diger ultrasyon kagitlariyla karsilastirip kesenin gecen haftaki kontrolden bu yana gelismeyip 17 cm olmasi gerekken 8 cm oldugunu ve kurtaj olmami istedi bende kabul etmeyip bir hafta daha beklemek istedim hele 6 haftalik olsun diye sizce kesede gelisme olurmu kurtaj olmak istemiyorum ilk bebegim kayip etmek te istemiyorum dusuncelerinizive yorumlarini acil bekliyorum l utfen :(
Sen başka doktorada görün canım,beklemekle iyi etmişsin hele bi kalp atışı varmı duyulsun,Allahtan hayırlısı aksi durum olsada üzülme herşey Allahtan,iyi haberler alırsın inşaallah

Back