• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese arkasında lekelemme

minakzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
154
50
98
IMG_20240207_213114.jpg

Canım benimde akıntım yok ama kese etrafında az bir kanlanma gördü ne olacağını bende bilemiyorum beta hcg değerin kaç

Böyle bir kanamam var. 5+2 haftalık. Ama akıntım yok sadece hafif kahve akıntı bir kere geldi. Böyle olup da bebeği düşmeyen var mı.
Benimde kanama alanı vardı. Doktor yoğun kanamaz olmadıgı surece korkma hafıf leke olur dedı. Cok hafıf lekelenmeyle geçti. Progestan kullandım 3 ay. Şimdi 27 haftalık oldu Korkmayın . Sağlıkla gelsin.

Benimde kanama alanı vardı. Doktor yoğun kanamaz olmadıgı surece korkma hafıf leke olur dedı. Cok hafıf lekelenmeyle geçti. Progestan kullandım 3 ay. Şimdi 27 haftalık oldu Korkmayın . Sağlıkla gelsin.
Bu kadar büyük müydü. Kanamam hiç olmadı. Şimdi lekelenme de gitti. Dr çok ümitlendirmedi yani moralimi bozdu. Benm önceden düşük olmuştu. Neden önce gelmedin geç kaldın falan dedi. Baya moralim bozuldu. Ben devlete gittim ne bileyim Dr aynıdır diye. Şimdi de tıpta öğretim üyesine gidince böyle dedi

Bu kadar büyük müydü. Kanamam hiç olmadı. Şimdi lekelenme de gitti. Dr çok ümitlendirmedi yani moralimi bozdu. Benm önceden düşük olmuştu. Neden önce gelmedin geç kaldın falan dedi. Baya moralim bozuldu. Ben devlete gittim ne bileyim Dr aynıdır diye. Şimdi de tıpta öğretim üyesine gidince böyle dedi
Yani büyüklüğünü hatırlamıyorum ben ama kanama alanı var bır süre kanaman-lekelenmen olabilir korkma dedı dr. Benım de önce hem düşük hem ölü doğumum vardı yani böyle korkutarak konuşmadı ve geçti gittı bı zararı pek olmuyor yoğun kanama olmadıkça. Baska doktora git bi'de.

Canım benimde akıntım yok ama kese etrafında az bir kanlanma gördü ne olacağını bende bilemiyorum beta hcg değerin kaç
Sizden haberler nasıl Dr a gittiniz mi. Benm kanama alanı azaldı kesenin içinde bebek var ama kalp atışı duyamadım 6+4 te. Çok ümitli değil Dr ama bana saçma geliyor. Kalp atışı 8 . haftaya kadar dıyulabiliyprmuş. Bakalım başka Dr a gitcem

Benimki daha belli olmadı maalesef doktor Salı günü gel dedi kesem 12 mm olmuş ama bebek gözükmedi

Sizden haberler nasıl Dr a gittiniz mi. Benm kanama alanı azaldı kesenin içinde bebek var ama kalp atışı duyamadım 6+4 te. Çok ümitli değil Dr ama bana saçma geliyor. Kalp atışı 8 . haftaya kadar dıyulabiliyprmuş. Bakalım başka Dr a gitcem
Başka doktor git sen banada kürtaj dediler ama ben yinede sonuna kadar bekleyeceğim

Başka doktor git sen banada kürtaj dediler ama ben yinede sonuna kadar bekleyeceğim
Ben ilk gittiğimde 5+2 de kese gördü bebek yoktu. Bebek olsa düşme ihtimali azalır dedi. Şimdi de 6+4 te gittim bebeği gördü bu seferde kalp atımını görmedi. Aslında yanındaki asistanın biri görür gibi oldu. Netten baktım hemen görülmeyebilirmiş. Sanki kesin düşük gibi konuşması hoşuma gitmedi. Bebği gördüğüne göre gelişme var demekki hem de kanama alanı küçülmüş. Sen de başka Dr a git bence. Eğer bu çocuk yaşasın bu Dr a götürüp gösterecem

Back