• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese 24 mm ve çocuk görunmuyorsa???

Foha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
1.177
1.147
133
mrb SAT a göre 8 haftalık ama dr muayenesine göre 6 haftalık olarak gorunen hamıleleıgım var.sıze sorum su olacak.gecen hafta dr gıttıgımde kese 9mm gorundu.bugun tekrar gıttım tam 1 hafta oldu kese 24 mm gorundu ama bebek yolk sac hıcbısı gorunmedı.bıraz da moralım bozuldu.zaten SAT ıle uyumlu cıkmıyor.dr tanıdgım boyle durum olabılır dedı ama benı mı awuttu acaba?basından boyle durum gecen oldu mu acaba?

Merhaba ,

Bende geçen yıl aynı olayı yaşadım. Bir doktor var dedi bir doktor boş gebelik dedi.Aynı gün içinde 4 doktora gittim.Bir kaç gün bekleyince de düşük yaptım. Çok üzgünüm umutlanma ama kendine dikkat etmeyi de bırakma. Umarım sağlıklı bir evladın olur.

mrb SAT a göre 8 haftalık ama dr muayenesine göre 6 haftalık olarak gorunen hamıleleıgım var.sıze sorum su olacak.gecen hafta dr gıttıgımde kese 9mm gorundu.bugun tekrar gıttım tam 1 hafta oldu kese 24 mm gorundu ama bebek yolk sac hıcbısı gorunmedı.bıraz da moralım bozuldu.zaten SAT ıle uyumlu cıkmıyor.dr tanıdgım boyle durum olabılır dedı ama benı mı awuttu acaba?basından boyle durum gecen oldu mu acaba?

Aynı şey benim başıma geldi yarın gebeliğimi sonlandıracaklar ama senin hamilelik takvimine bakınca hala devam ediyor bebek sağlıklımı çok merak ettim

Back