- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Kernikterus hakkında bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim. Başlık düzenlemeyi bilmyiorum maalesefKonu başlığınıza "Yenidoğan Sarılığı" ifadesini eklerseniz, konunuza yanıt geleceğini sanıyorum.
Bebeğiniz şu anda sarılık geçiriyor sanırım ; çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Başlık düzenlemeyi bilmyiorum maalesef
Konu mesajınızin altındaki şikayet et'e basın; düzenle' ye basın. Konu başlığınız dahil tüm mesajınızı düzenleyebilirsiniz.
Bu konu hakkında merak ettiğğniz nedir,açıklarsanız bilgi aktarımında bulunabilirim size...Kernikterus hakkında bilgisi olan var mı?
Bebeğimin sarılığı 26ya kadar yükseldi. Kernikterus gelişip gelişmediğini nasıl anlayabilirim?Bu konu hakkında merak ettiğğniz nedir,açıklarsanız bilgi aktarımında bulunabilirim size...
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Bebeğimiz kaç günlük ve şu an neredesiniz?Bebeğimin sarılığı 26ya kadar yükseldi. Kernikterus gelişip gelişmediğini nasıl anlayabilirim?
40 günlük. Neredesiniz derken şehir olarak KütahyaBebeğimiz kaç günlük ve şu an neredesiniz?
Anladım,fakat evdemi hashanedemisiniz diye sordum.Bu değerlede sizin hastane de olmanız gerekli,ultra viyole aldımı? Gerekirse kan değişimine kadar ,ancak en önemli unsur; güneş ulra viyole ve en çok ihtiyacı olan <anne sütü> şu an...40 günlük. Neredesiniz derken şehir olarak Kütahya
Fototerapi aldı düştü sarılığı evdeyiz şuanAnladım,fakat evdemi hashanedemisiniz diye sordum.Bu değerlede sizin hastane de olmanız gerekli,ultra viyole aldımı? Gerekirse kan değişimine kadar ,ancak en önemli unsur; güneş ulra viyole ve en çok ihtiyacı olan <anne sütü> şu an...
Ben bildiğim kadarını aktardım size,fakat yine de hastaneden destek şart...Fototerapi aldı düştü sarılığı evdeyiz şuan
Merhaba hangi doktor da doğum yapmıştınız memnun olduğunuz devlet de bir doktor var mı bende kütahyadayım da doktor önerisi arıyorum40 günlük. Neredesiniz derken şehir olarak Kütahya
Özelde doğum yaptım canımMerhaba hangi doktor da doğum yapmıştınız memnun olduğunuz devlet de bir doktor var mı bende kütahyadayım da doktor önerisi arıyorum
Hangi doktordu pekiÖzelde doğum yaptım canım
Anadolu hastanesinde Yasin bıyıkHangi doktordu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?