• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kernikterus (Yenidoğan Sarılığı)

Konu başlığınıza "Yenidoğan Sarılığı" ifadesini eklerseniz, konunuza yanıt geleceğini sanıyorum.

Bebeğiniz şu anda sarılık geçiriyor sanırım ; çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Başlık düzenlemeyi bilmyiorum maalesef

Konu mesajınızin altındaki şikayet et'e basın; düzenle' ye basın. Konu başlığınız dahil tüm mesajınızı düzenleyebilirsiniz.

G Gudugudu mesajlara koyduğunuz ifadeler sorun değil ancak "beğenmedim" ifadesi aynı zamanda ilgili mesaja "katılmıyorum" anlamına da geliyor.

Konu sahibine, konu başlığını nasıl düzenleyebileceğini yazdığım mesajda katılmadığınız kısım nedir ? Yanlış bilgi verdiğimi düşünüyorsanız, lütfen doğrusunu paylaşın.

40 günlük. Neredesiniz derken şehir olarak Kütahya
Anladım,fakat evdemi hashanedemisiniz diye sordum.Bu değerlede sizin hastane de olmanız gerekli,ultra viyole aldımı? Gerekirse kan değişimine kadar ,ancak en önemli unsur; güneş ulra viyole ve en çok ihtiyacı olan <anne sütü> şu an...

Anladım,fakat evdemi hashanedemisiniz diye sordum.Bu değerlede sizin hastane de olmanız gerekli,ultra viyole aldımı? Gerekirse kan değişimine kadar ,ancak en önemli unsur; güneş ulra viyole ve en çok ihtiyacı olan <anne sütü> şu an...
Fototerapi aldı düştü sarılığı evdeyiz şuan

Back