Kerem kuzey

Rossiene

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
5.283
3.575
773
................................................................................

Son düzenleme:
allah analı babalı büyümesini nasip etsin.gözünüz aydın.vee darısı benim ikizlerin başına.

allah anali babali saglikli mutlu bir hayat versin keremkuzeyeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne zor gunler gecirmissin hamileliginde allah cektigin sikintilari varsa eger gunahlarina kefaret etsin ins.:teselli:

ne gibi zarar anlamadımm ....valla turp gibiyim 4 ay olucak hiç bir şikayetim olmadıı..insanlarıda bilinsizce şeyler söylemeyin lütfenn...........

en başata hayırlı olsun.. sonrasına gelince sezeryan bünye işi.. bünyen kuvvetliyse hiç acı çekmeden hiçbir şikayetin olmadan ayakta durursun yok eğer bünyen kuvvetli değil zayıfsa herşeyden hertürlü şikayetçi olursun.. tabi dr unada bağlı... lütfen fikrin sende kalsın.. sen doğum yapmış o hamilelik psikolojisini yaşamış bi insan olarak doğum yapacakları korkutuosun belkide... benim dr um bana hep senin psikolojin daha önemli ister normal doğur istersen sezeryan ol dedi... dr lar bile anneye baskı kurmaz psikolojisini düşünürken senin bunu yazman çok saçma... bırak insanlar bünye ve psikolojilerine göre karar versinler. bende sez oldum ve aynı gün ayağa kalktım hiçbir şikayetimde olmadı şükür dr uma her gitmemde teşekkür ediyorum... lütfen hamileleri düşünelim ve kararları onlara bırakalım olurmu arkadaşım.. senin bünyen zayıf die herkezinki öyle olcak değil !!!!

aynen katılıyrmkötükedihüso

Kesinlikle katılıyorum. Bende 8 ay önce sezaryenle doğum yaptım ve aynı gün ayağa kalktım. Bir daha yatmadım ve ağrı kesici bile almadım. Herşey çok rahattı. Kesinlikle bünye meselesi ve doktorda çok önemli a.s.

Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin inş. Sezeryan yada normal.Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz.ınş. doğumlarımız çok çok kolay sancısız ve sağlıklı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…