• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keratokonus hastalıgı ile ilgili önerebileceğiniz hastaneler

zzeynebim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
59
0
26
öncelikle merhaba ben keratokonus hastasıyım ve gözüm iyice ilerledi yasım da genç olduğu için lens tedavisi yeterli olmuyor bana önerebileceğiniz hastane var mı istanbulda?

Keratakonus Ne yazıkki Devlet Hastanelerinde Tedavi edilemiyor. şimdilik. Özel Hastane Olrak ta size Tavsiyem. Şişli Memorial Göz Bölümü Doç.Dr Barış sönmez. Ve Etiler Dünya Göz. Halka Tedavisi olmuş biri olarak hiç memnun degilim halkadan. Devletin Resmi gazete de yayımladıgı Yeni tasarıda 10 hastaya ücretsiz kornea nakli var. bunu tkibe al İntacs Halka tedavisine hiç bulaşma dr ile akraba oluyorsun ayıca parada boşa gitmiş oluyor.

bana da kuledibi göz hastanesinde teşhis konulmuştu. sonra etiler dünya gözde Dr. Efekan Coşkunseven'e gittim, şükürler olsun ki sadece uzun süreli lens kullanımına bağlı geçici bir deformasyonmuş benimkisi. sana acil şifalar diliyorum. keratokonus olduğumu sandığım süre boyunca tedavi ve doktor aramaktan canımdan can gitti resmen :43: dediğim gibi Efekan Bey'i öneririm. eğer sgk lıysan 80 -90 tl civarından bir ücrete muayene oluyorsun. ama Barış Bey'i de duymuştum, o da bu alanda çok iyi bir doktor. devlet hastanesi olarak istersen kim olduğunu hatırlamıyorum ama kartal eğitim araştırma hastanesinde ilgileniyorlardı bildiğim kadarıyla. haydarpaşa numunede de damla fiyatına crosslink ameliyatı yapıldığını duymuştum.
benim en çok bilgi alabildiğim yer aşağıda verdiğim link oldu.

KUDRET GÖZ

kudret göz hastanesinin reklamını yapıyor gibi olmasın, hatta kesinlikle önermem. çünkü oraya da gitmiştim ama maalesef keratokonus konusunda yetkin bir doktorları yok. ama bu haber başlığı altında 2000 den fazla yorum yapılmış keratokonus hastaları tarafından. eski yorumları okuyarak doktor ve hastane konusunda fikir edinebilirsiniz. umarım ilerleme olmadan uzun yıllar geçirirsiniz, çok geçmiş olsun.

Back