Şampuan ve Saç Kremleri keratinology serisi!!!!!

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
320
8
96
İzmir
kızlar saçlarım çok yıpranmıştı perma yaptırmıştım ondan önce sürekli boya ve maşa da çok yıpratmıştı hep yağlarla falan bakım yapıyodum ama yine çok yanık görünüyodu. yeni çıkan keratinology onarıcı şampuan serisi gerçekten çok işe yaradı tavsiye ederim. sitesinde hangi gün aralıklarıyla hangi ürününü kullancağın da yazıyo. şampuanı, saç kremi, serumu, maskesi, koruyucu spreyi ve gece serumu var. sitesinde hangi günler neyi kullancağın yazıyo bence deneyin eğer saçınız gerçekten baya yanıksa. bende işe yaradı dokunduğumda kazık gibi diil artık yumuşak ve görünüşünde de yanmaktan dolayı olan kabarıklığı kalmadı.

bende aynı başlıklı konu açmıştım bu bölüme rağbet görmedi bende de aynı etkileri yaptı çok sevdim gerçekten.

valla tatlım özür dilerim konuyu yazmadan önce baktım ama göremedim senin konunu bende kimse yazmamışken yazayım dedim. çok memnunum biraz pahalı diğerlerine göre ama gerçekten işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…