• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Keratinology by Elidor serisi

princess.17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
901
1
116
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Ben bu seriyi yeni denemeye başladım ve dün ilk kez kullandım. İlk kez olmasına rağmen keçe gibi olan saçım taramamama rağmen ilginç bir şekilde dolaşmadı. Gelecek görüyorum o nedenle. Sizlerle de paylaşmak istedim. Seri diğer ürünlerine göre biraz tuzlu ama değecek gibi geliyor. Sitesinden kendinize özel kerotinogram oluşturuyorsunuz. Ürünleri anlatıyor, kullanımını açıklıyor. .

Benim kullandığım serinin ürünleri şu şekilde:
http://www.ojemrujumrimelim.com/resim/ojemrujumrimelim_keratinology2.jpg

şampuan , Expres Bakım Kremi ,Yoğun Bakım Maskesi,2li Bakım Kürü,Gece Serumu,UV Filtreli ısıya karşı koruyucu sprey.

keratinology by Elidor ürünlerinin tavsiye edilen fiyatları ;

Şampuan ve Saç Kremi : 15 TL , Yoğun Bakım Maskesi , Gece Kremi ve UV Filtreli ısıya Karşı Koruyucu Sprey 20TL

2'li Bakım Kürü 25 TL

Son kısım alıntıdır.

merhaba bu konu açılalı baya olmuş sanırım bende bu konu hakkında bilgi almak için yeni bir başlık açacaktım ama burayı buldum siz bunu kullanalı nekadar oldu ve etkisini gördünüzmü saçlarımda hasar oluşmaya başladı başlamak istiyorum pahalıda işe yaramıyorsa hiç denemeyeyim :34:

Back