- 5 Kasım 2017
- 608
- 488
- 23
- Konu Sahibi Yogurtcu bayram
Yipranmis saca evde Bio keratin gold yuklemesi yapan var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sipariş ettim ama hiçbiyerde yorum yok umarım saçlarıma daha fazla zarar vermezYipranmis saca evde Bio keratin gold yuklemesi yapan var mi?
Bende dun muhitimizde bulunan bir kozmetikciden aldim..su an sacimdaBen sipariş ettim ama hiçbiyerde yorum yok umarım saçlarıma daha fazla zarar vermez
Bio gold keratin dmiBende dun muhitimizde bulunan bir kozmetikciden aldim..su an sacimda
EvetBio gold keratin dmi
Yazarim neticeyi
Bu arada fiyatida 40 tl..Bio gold keratin dmi
Internette fiyatlar farkliBen çok daha ucuza aldım ama acaba çakma mı
Nasil kullandin mi iyi mi sonuç?Ben çok daha ucuza aldım ama acaba çakma mı
Henüz kullanmadım çünkü gelmedi daha bugün verilmiş kargoya çok zararlı bilmemne deyip duruyolar ama benim saçlarım yanık çok güçlü bşey lazımdı bende uyguna buldum aldımNasil kullandin mi iyi mi sonuç?
Ben yaptim su an bitti kuruttum yumusak yapti...Henüz kullanmadım çünkü gelmedi daha bugün verilmiş kargoya çok zararlı bilmemne deyip duruyolar ama benim saçlarım yanık çok güçlü bşey lazımdı bende uyguna buldum aldım
Ben çok daha ucuza aldım ama acaba çakma mı
Merhaba benimde saçlarım yandı ıslakken lastik gibi uzuyor elime aldığım uç tarafları elime alır almaz nazik bir çekişle dahi olsa kopuyor likit keratin aldım yanmış saçlar için ben kestirmeden toparlamayı Ümit ediyorum sizin de saçınız benimki gibimiydi ve toparlanmışmıydı bu ürün sayesindeBenim saçlarımda yandı malesef geçen ay.O kadar kötü durumdalar ki lastik gibi kopuyolar yıkamak işkence gibi .SAçlarımı sadece duştan çıktıktan sonra topluyorum. Bir daha da dokunmuyorum. Bende çok araştırdım liquid keratin yanmış saçlar için olanını aldım. 3 kez yaptım saçlarım daha yumuşak biraz toparlandılar gibi sanki. Birde çok çabuk uzuyolar. Normalde saçlarım uzun sürede uzar.