Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun öncelikle 4 yaşında oğlumunda 111 çıktı ck değeri rutin kontrol için tahlil yatırmıştım normal değer (0-25) yazıyordu ve kusması vardı.Doktor kusmaya bağlı çıkmıştır dedi .2020 deki değeride 128 çıkmış o zamanda enfeksiyon vardı.Araştirdigim kadarıyla ck değeri herşeyden etkilenen ve kendi değer aralıkları ile uyuşmayan değer.ck değeri binleri bulduğu zaman tehlikeli oluyormuş.Bebeğim 8 aylık keratinkinaz değeri hep yüksek çıkıyor B12 vitamini düşük çıktı acaba bağlanti var mıdır keratin kinaz CK 350 en son
Neredeyse 4 aydır falan uğraşıyoruz önce enfeksiyon vardı sonra karaciyer enzimleri yükseldi sonra bu keratinkinaz CK değeri yüksek çıktı ama ama kan aldılar ya o konuda şöyle tereddutum var şimdi kan almak için damardan iğne sokuyirlar ya birinci tüpü öyle doldurdu 2. Tüpe gelince iğneyi çıkarttı deriden duyurarak akan kandan aldı bunlar etkiler miGeçmiş olsun öncelikle 4 yaşında oğlumunda 111 çıktı ck değeri rutin kontrol için tahlil yatırmıştım normal değer (0-25) yazıyordu ve kusması vardı.Doktor kusmaya bağlı çıkmıştır dedi .2020 deki değeride 128 çıkmış o zamanda enfeksiyon vardı.Araştirdigim kadarıyla ck değeri herşeyden etkilenen ve kendi değer aralıkları ile uyuşmayan değer.ck değeri binleri bulduğu zaman tehlikeli oluyormuş.
Birde CK değeriNeredeyse 4 aydır falan uğraşıyoruz önce enfeksiyon vardı sonra karaciyer enzimleri yükseldi sonra bu keratinkinaz CK değeri yüksek çıktı ama ama kan aldılar ya o konuda şöyle tereddutum var şimdi kan almak için damardan iğne sokuyirlar ya birinci tüpü öyle doldurdu 2. Tüpe gelince iğneyi çıkarttı deriden duyurarak akan kandan aldı bunlar etkiler mi
Birde CK değeri aralığı 0 25 değil ki canımGeçmiş olsun öncelikle 4 yaşında oğlumunda 111 çıktı ck değeri rutin kontrol için tahlil yatırmıştım normal değer (0-25) yazıyordu ve kusması vardı.Doktor kusmaya bağlı çıkmıştır dedi .2020 deki değeride 128 çıkmış o zamanda enfeksiyon vardı.Araştirdigim kadarıyla ck değeri herşeyden etkilenen ve kendi değer aralıkları ile uyuşmayan değer.ck değeri binleri bulduğu zaman tehlikeli oluyormuş.
Yanii kolunu çarpınca bile yükseliyormuş.çok değişken bi değermişNeredeyse 4 aydır falan uğraşıyoruz önce enfeksiyon vardı sonra karaciyer enzimleri yükseldi sonra bu keratinkinaz CK değeri yüksek çıktı ama ama kan aldılar ya o konuda şöyle tereddutum var şimdi kan almak için damardan iğne sokuyirlar ya birinci tüpü öyle doldurdu 2. Tüpe gelince iğneyi çıkarttı deriden duyurarak akan kandan aldı bunlar etkiler mi
Bizdeki değer böyle canım belki yaş gurubuna göre degisiyordurBirde CK değeri
Birde CK değeri aralığı 0 25 değil ki canım
Yani bı hastalık falan yoktur canımYanii kolunu çarpınca bile yükseliyormuş.çok değişken bi değermiş
Dr ların dediğine göre öyle demek oluyor. Allah çocuklarımıza sağlık versin inşallah.Yani bı hastalık falan yoktur canım
Neredeyse 4 aydır falan uğraşıyoruz önce enfeksiyon vardı sonra karaciyer enzimleri yükseldi sonra bu keratinkinaz CK değeri yüksek çıktı ama ama kan aldılar ya o konuda şöyle tereddutum var şimdi kan almak için damardan iğne sokuyirlar ya birinci tüpü öyle doldurdu 2. Tüpe gelince iğneyi çıkarttı deriden duyurarak akan kandan aldı bunlar etkiler mi
Evet doktor bana öyle söyledi kendini kasmasindan da olur dediCok kasiyor kendini belki o yuzden yükselmiştir
Ben burdan da farklı kişilerle konuştum onlardan da kötü birdey çıkmamış hatta geçen biri genetik sonucu aldı çok sevindik normal çıkmış biz genetik kan falan vermedik dediğim gibi bizim bura küçük yer git gel çok zorlandık Ankara'ya kalacak yerde olmadığı için birde ablası varGittigimde bunların hepsini soyliyim belki ise yarar
Dogdugundan bu yana gidiyoruz 6. Ayinda hafif yuksekti 3.kanda 405 olduNe zamandan beri hastaneye gidiyorsunuz siz yani ne zaman söylendi yüksek diye