• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları KERATİN KİNAZ Çk yüksekliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Aysebnm m

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2021
16
1
1
27
Bebeğim 8 aylık keratinkinaz değeri hep yüksek çıkıyor B12 vitamini düşük çıktı acaba bağlanti var mıdır keratin kinaz CK 350 en son

Bebeğim 8 aylık keratinkinaz değeri hep yüksek çıkıyor B12 vitamini düşük çıktı acaba bağlanti var mıdır keratin kinaz CK 350 en son
Geçmiş olsun öncelikle 4 yaşında oğlumunda 111 çıktı ck değeri rutin kontrol için tahlil yatırmıştım normal değer (0-25) yazıyordu ve kusması vardı.Doktor kusmaya bağlı çıkmıştır dedi .2020 deki değeride 128 çıkmış o zamanda enfeksiyon vardı.Araştirdigim kadarıyla ck değeri herşeyden etkilenen ve kendi değer aralıkları ile uyuşmayan değer.ck değeri binleri bulduğu zaman tehlikeli oluyormuş.

Geçmiş olsun öncelikle 4 yaşında oğlumunda 111 çıktı ck değeri rutin kontrol için tahlil yatırmıştım normal değer (0-25) yazıyordu ve kusması vardı.Doktor kusmaya bağlı çıkmıştır dedi .2020 deki değeride 128 çıkmış o zamanda enfeksiyon vardı.Araştirdigim kadarıyla ck değeri herşeyden etkilenen ve kendi değer aralıkları ile uyuşmayan değer.ck değeri binleri bulduğu zaman tehlikeli oluyormuş.
Neredeyse 4 aydır falan uğraşıyoruz önce enfeksiyon vardı sonra karaciyer enzimleri yükseldi sonra bu keratinkinaz CK değeri yüksek çıktı ama ama kan aldılar ya o konuda şöyle tereddutum var şimdi kan almak için damardan iğne sokuyirlar ya birinci tüpü öyle doldurdu 2. Tüpe gelince iğneyi çıkarttı deriden duyurarak akan kandan aldı bunlar etkiler mi

Neredeyse 4 aydır falan uğraşıyoruz önce enfeksiyon vardı sonra karaciyer enzimleri yükseldi sonra bu keratinkinaz CK değeri yüksek çıktı ama ama kan aldılar ya o konuda şöyle tereddutum var şimdi kan almak için damardan iğne sokuyirlar ya birinci tüpü öyle doldurdu 2. Tüpe gelince iğneyi çıkarttı deriden duyurarak akan kandan aldı bunlar etkiler mi
Birde CK değeri
Birde CK değeri aralığı 0 25 değil ki canım

Yanii kolunu çarpınca bile yükseliyormuş.çok değişken bi değermiş

Birde CK değeri

Birde CK değeri aralığı 0 25 değil ki canım
Bizdeki değer böyle canım belki yaş gurubuna göre degisiyordur
Screenshot_20210529-143831_Chrome.jpg

Merhaba ben bebwgim şuan 1 buçuk yaşında düzeldi değerleri hatta geçen 1 hafta süren kanda enfeksiyon bile yaşadı ona rağmen normal degerdeydi sizin değeriniz kaç doktor ne dedi yazarsanız size yardımcı olurum bildiğim kadarı ile

[="Merhaba ben bebwgim şuan 1 buçuk yaşında düzeldi değerleri hatta geçen 1 hafta süren kanda enfeksiyon bile yaşadı ona rağmen normal degerdeydi sizin değeriniz kaç doktor ne dedi yazarsanız size yardımcı olurum bildiğim kadarı ile

Suan 406 ama ust sınır 200 immünoloji de takipteyiz genetige gondericekler ayni zamanda metabolik hastaliklardada takipteyiz enson dr ankaraya gonderdi test sonucu bekliyoruz işin aslı hiçbir bilgim yok gidip geliyorum doktorlara korkudan soramiyorum bile ne testi yapıyorsunuz diye

Ben corumdayim bizide Ankara'ya yollamislardi burdan norilojiye o doktor her ay geri çağırıp kan veriyorduk bir kere gittiğimde başka doktorr vardı o bana 400 ve üstü olursa sıkıntı dedi ve bana bebeğin kendino sikmasindan ağlaması dan kanın beklemesinden bile yükselir dedi o kadar perişan olduk ki Ankara Çorum merkez arası inaninki çok kötü günlerdi bizim için en son gittim norolok bu şekilde konuştu 6 ay sonra kan ver dedi bize bende bekledim ve verdim düzelmişti bebeğin kaç aylık

Gittigimde bunların hepsini soyliyim belki ise yarar
Ben burdan da farklı kişilerle konuştum onlardan da kötü birdey çıkmamış hatta geçen biri genetik sonucu aldı çok sevindik normal çıkmış biz genetik kan falan vermedik dediğim gibi bizim bura küçük yer git gel çok zorlandık Ankara'ya kalacak yerde olmadığı için birde ablası var

Back