• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Keratin kaynaklı saça entele kullanılır mı? Keratini bozar mı?

birgulyilmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
3
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve sizi bulduğum için çok mutluyum. Benim saçımda çok geç uzuyor ama öyle böyle değiil, 2 ayda 5 mm ancak uzuyor. Yağlı ve ince telli bir saçım var. Uzayıncaya kadarda ya kırılıyor ya da kopuyor :( Bu nedenle keratin kaynak yaptırdım ve çok memnunum ama hızlı uzamasını bende çok istiyorum.

Sizlere sorun şu : Keratin kaynaklı saça entele kullanılır mı? Keratini bozar mı? Hiç keratin kaynakla entele kullanan ve sorun yaşayan oldu mu? Gerçi keratin veya boncuk kaynak çok farketmiyor, çünkü boncuk kaynakda da saçların ucu keratin kaplı.

Hepinize şimdiden çok teşekkürler

Sevgiler

benim saçlarım da omuzumda ve boncuk kaynak yaptırdım.şimdi halimden memnunum.ben yapma demek için yazıyorum.keratine zarar veriri her türlü kimyasal, bu bitkisel deme entele çok kuvvetli bir ot, açık yaraları falan da yakmasının nedeni bu. bu nedenle kaynaklarınla mutlu yaşa :) yada salon bakımlarını dene. ben salon bakımı sayesinde orealden tamamen yanan saclarımın sağlıgına kavuştum.sağolsun kuaförümmmm.şimdi bir bebeğinkinden farksız saçlarım.bu salon bakımları da saçı uzatıyor farkettirmeden.sen sağlığına dalmışken, etrafındakiler aa saçın uzamış diyor ;)

Merhaba,

Bilgi için çok teşekkürler. Aslında bende kaynağımdan çok memnumum, 6 saat içinde 60 cm oldu saçımın boyu :1: Sanırım biz kadınların o becerememek duygusunu kabul edemeyeşinden bu hırs :)

Merhaba,

Bilgi için çok teşekkürler. Aslında bende kaynağımdan çok memnumum, 6 saat içinde 60 cm oldu saçımın boyu :1: Sanırım biz kadınların o becerememek duygusunu kabul edemeyeşinden bu hırs :)

merhaba,
bn de halka kaynak yaptrmştm saçıma.. doğal saç demişti kuaför aama kndi saçımla takılan saç çok ayırt ediliyordu. hatta boncuklar bile gözüküodu.. bn de 1 gün sonra söktrmk zorunda kaldm, içime sinmedi.. acele mi ettiim acaba sizce söktrmk için?

Eğer doğru uygulama yapılmamışsa kaynaklar görünebilir ve bu maalesef bir kaç gün içinde düzelecek bir şey değil. Araştırdığım kadarı ile kaynakta kullanılan saçın kendi saç tipinizde olması çok önemli. Saç teli kalınlığı farklı ise ek yeri görünmese bile çok belli oluyor. Ayrıca saç çok kısa ise en azından çerçevenin keratin kaynak yapılması daha doğru. Saç kısa iken, hele birde ince telli ise ek yerlerini saklayamıyor. Ben tüm bu kaygılar nedeni ile paraya kıyıp, Türkiye'nin lisanslı tek keratin kaynak üreticisinden satın aldım saçları ve onların önerdiği bir uzmana takdırdım, taktırmadan öncede iki tanesini taktırıp, kertain yerine silikon olup olmadığını kontrol etmek için çıkarttırdım. Sökme ilacı ile sorunsuz olarak çıktı.

İş arkadaşlarımın bazıları pzt günü işe gittiğimde sadece "sende bir değişiklik var" dedi :) O kadar doğal ve belirsiz. Ki benim saçlarım sadece 5 cm. uzunluğunda idi.

Özetle, saçı, kullanılacak kaynak türünü ve hem montajı hemde boyayı yapacak kuaförü çok iyi seçmek gerekiyor.

Umarım bir daha ki denemenizde istediğiniz sonucu alırsınız.

Back