Saç Kesim Şekilleri Keratin Bakımın Saçın Kıvırcığını Bozması

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Lilium2

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
21
15
Kızlar merhaba, benim saçlarım doğal kıvırcık. Bundan bir süre önce aşırı şekilde dökülmeye başladı ve bir gün banyoda tüm saçım dolaşıp düğüm olmuştu. Uğraşıp açamayınca koşarak kuaföre gittim. Açtılar saçı ve dedim ki bu saça ne yapabiliriz toparlaması için. Keratin bakım çok iyi gelir dediler yaptırdım. Brezilya dönü değil, bakım olan bu arada. Dökülmesine iyi geldi onda sıkıntı yok, fakat saçlarım düzleşti. Sülfatsız şampuanı bıraktım, sülfatlı kullanıyorum. Saç kurutma makinesini bıraktım, keratin ısıyla kendini gösterirmiş diye. Bunlara rağmen hala düz. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı veya nasıl kurtulabilirim bir fikri olan?

Merhaba;
Geçici bir durum keratin yüklemesi 3 ayda etkisini kaybedip saçınız eski haline dönüyor.

Yalnız keratin bakımı iyi gelmiyor, içindeki formaldehit aşırı kimyasal bir madde bir daha yaptırmayın.

Merhaba;
Geçici bir durum keratin yüklemesi 3 ayda etkisini kaybedip saçınız eski haline dönüyor.

Yalnız keratin bakımı iyi gelmiyor, içindeki formaldehit aşırı kimyasal bir madde bir daha yaptırmayın.
Çok teşekkür ederim, rahatlattınız içimi 3 ayda da olsa gideceğini bilmek güzel. Zaten bir daha yaptırmayı düşünmüyorum, bakım olunca iyidir diye düşünerek yaptırdım. Ama aniden saçım düğüm olup gidince araştırma imkanım da olmadı tabi.

Çok teşekkür ederim, rahatlattınız içimi 3 ayda da olsa gideceğini bilmek güzel. Zaten bir daha yaptırmayı düşünmüyorum, bakım olunca iyidir diye düşünerek yaptırdım. Ama aniden saçım düğüm olup gidince araştırma imkanım da olmadı tabi.

Kuaförler artık çakalın önde gidenleri.
Benim de saç yapım kıvırcığa yakın dalgalı, dedim ki sadece ve sadece bakım yapın, düzlük istemem.
Tamam dediler, amma ve lakin düze yakın oldu aslında fena da olmadı fönlü gibiydi neyse o ne iğrenç kokuydu yalnız, işte o koku kanser eden formaldehıtmıs. Allah ısguzar kuaforlerın belasını verır ınsallah.

Kuaförler artık çakalın önde gidenleri.
Benim de saç yapım kıvırcığa yakın dalgalı, dedim ki sadece ve sadece bakım yapın, düzlük istemem.
Tamam dediler, amma ve lakin düze yakın oldu aslında fena da olmadı fönlü gibiydi neyse o ne iğrenç kokuydu yalnız, işte o koku kanser eden formaldehıtmıs. Allah ısguzar kuaforlerın belasını verır ınsallah.
Gerçekten çakallar, fazla para kazanacağız diye tek seferlik alıyorlar ama potansiyel sürekli müşteriyi ellerinden kaçırmış oluyorlar.

Gerçekten çakallar, fazla para kazanacağız diye tek seferlik alıyorlar ama potansiyel sürekli müşteriyi ellerinden kaçırmış oluyorlar.

Aynen, dip boya tutturamamak ve palavra atmak onların işi, fiyatlar da fahiş..
Benim inancım sıfır artık kuaförlere.

X