• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin Bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

marstangelenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
240
3
48
Kocaeli
Kizlar yıpranmiş saclarima keratin bakimi yaptirmayi düşünüyorum aranizda daha önceden bu bakimi yaptiran var mi?
İyi veya kötü yorumlarinizi alabilir miyim?

Valla yakın bir arkadaşım yaptırıyor çok da memnun saçları baya yanmış kopmuştu çok sağlıklı görünüyor bir de saçları fönlü gibi duruyor ben de meraklandım arattırdım kuaförünü yaptığınız şey brezilya fönü mi diye. Çünkü 3 yıl kadar önce 2 kez brezilya fönü yaptırmıştım 5 ay düz kullanmıştım saçlarımı.Adam yok yaptığım brezilya fönü değil deyince ikna oldum eylül ayına doğru ben de yaptırcam 60 tl fiyat verdi. İstanbuldaysan kuaför maltepede öğreneyim adını senin için .

[QUOTE="sentimental, post: 36437499, member: 154]Valla yakın bir arkadaşım yaptırıyor çok da memnun saçları baya yanmış kopmuştu çok sağlıklı görünüyor bir de saçları fönlü gibi duruyor ben de meraklandım arattırdım kuaförünü yaptığınız şey brezilya fönü mi diye. Çünkü 3 yıl kadar önce 2 kez brezilya fönü yaptırmıştım 5 ay düz kullanmıştım saçlarımı.Adam yok yaptığım brezilya fönü değil deyince ikna oldum eylül ayına doğru ben de yaptırcam 60 tl fiyat verdi. İstanbuldaysan kuaför maltepede öğreneyim adını senin için .[/QUOTE]

Yani tam bana gore o zaman bende dalgali saclarimi kullanmak istemiyorum uzayana kadar en azindan cevabin için sağol tatlim ben kesinlikle yaptiricam :) bu arada İstanbul da oturuyorum canim sağol yine de :)

Desene benim gibi dalgali saclarini kullanmak iste

Kizlar yıpranmiş saclarima keratin bakimi yaptirmayi düşünüyorum aranizda daha önceden bu bakimi yaptiran var mi?
İyi veya kötü yorumlarinizi alabilir miyim?
glıss 3 kat sıvılaştırılmış kretin kullanıyorum çok yumuşattı saçımı onu dene bi istersen.. çünkü bir arkadaş kansorolejen madde varmış vazgeçtim diye yazmış ondan dedim....sevgilerle..

Ben yaptırdım 2 ay önce hatta tekrar gitmeyi planlıyorum. ilk uygulamada pek fark etmez ama toparlar dediler yaptıran arkadaşlarım ,öyle oldu gerçektende. yıpranmalar tabıkı hala var. ilk yaptırdığında saçlar eline daha kalın daha sağlıklı geliyor parlıyor. sonra etkısı geçiyor tabi ilk zamanlardaki gibi olmuyor. benim saçlarım omuzlarımdan biraz aşağıda ve seyrek 50 tlye yaptırmıştım. bence bi dene:KK68:

Ben yaptırdım 2 ay önce hatta tekrar gitmeyi planlıyorum. ilk uygulamada pek fark etmez ama toparlar dediler yaptıran arkadaşlarım ,öyle oldu gerçektende. yıpranmalar tabıkı hala var. ilk yaptırdığında saçlar eline daha kalın daha sağlıklı geliyor parlıyor. sonra etkısı geçiyor tabi ilk zamanlardaki gibi olmuyor. benim saçlarım omuzlarımdan biraz aşağıda ve seyrek 50 tlye yaptırmıştım. bence bi dene:KK68:

Evet canim genelde iyi yorunlar duyuyorum kesinlikle deniycem sagol :) saclarim cok kuru ve mat faydasi olur umarım

saçlarım kuru ve yıpranmış bakım olması için yaptırmak istiyorum glissin keratinki şampuan krem vs kullanıyorum onun yerine keratin bakımı yapmak daha mantıklı sanırsam öneriniz ne ? :)

yaptırdınız mı bakımı merak ettim,
bana da 80TL fiyat verdiler, haftaya gitmeyi düşünüyorum, önerir misiniz?
ayrıca bu bakımın ardından bazı özel şampuanlar kullanmak gerekliymiş, aldınız mı
yoksa mevcut şampuanlarınızla devam mı ediyorsunuz?

ayrıca bu bakımın ardından bazı özel şampuanlar kullanmak gerekliymiş, aldınız mı

Canim malesef henüz yaptiramadim üniversite sınavına hazirlaniyorum çok yogunum ama ilk firsatta denicem hala kararliyim yaptirmakta :)

saçlarım kuru ve yıpranmış bakım olması için yaptırmak istiyorum glissin keratinki şampuan krem vs kullanıyorum onun yerine keratin bakımı yapmak daha mantıklı sanırsam öneriniz ne ? :)

Bende ayni sebepten dolayi yaptırmak istiyorum zaten canım benim saclarimda seninkiler gibi ilk firsatta denicem :) bende urban naturalsin keratinli sampuanini kullaniyorum :)

arkadaşlar verdiğiniz fiyatlar cok mu uygun,bana verilen fiyat keratın bakımı 150 tl brezilya fönü 350 ama indirimde 250 dedi kuaför bu arada istanbula yeni taşındım bakırköy de bildiğiniz önerebilceğiniz kuaför varmı çünkü bana verilen fiyat cok ucuk geldi

buna ben cevaplayablirim ben yaklasık bir senedir 3 ayda bir yaptırıyorum ama kuaför ve kuaförün kullandıgı cok onemli normalde keratin baslı basına dısarıda bile (profesyonel serilerinden bahsediyorum) çok pahalı.yani kuaförün 60-70 lira fiyat vermesi garip,benm saçlarım omzumun biras altında ve ben 140 lira verıyorum sonuca gelrse saçlarım inanılmas kuru yıkadıktan sora kabarıyo ruzgarda hemen bozuluyordu keratinle saça uyguladıgımz nemle inanılmas sonuc aldım artık dümdüz kabarmıo ve yumusacık,tabiki bunun yanında loreal'in profesyonel serisinden şampuan aldım biras maaliyetli ama içerinde sıfır sülfat olduu için hem saça zarar vermıyo hemde keratini saçta tutuyor.uçlarının kırılmaması için banyodan sora uçlara sürmek içinde serum aldım.bunları düzenli yaparsan saçlarındaki değişimi görebilirsin.benden bukadar :)

buna ben cevaplayablirim ben yaklasık bir senedir 3 ayda bir yaptırıyorum ama kuaför ve kuaförün kullandıgı cok onemli normalde keratin baslı basına dısarıda bile (profesyonel serilerinden bahsediyorum) çok pahalı.yani kuaförün 60-70 lira fiyat vermesi garip,benm saçlarım omzumun biras altında ve ben 140 lira verıyorum sonuca gelrse saçlarım inanılmas kuru yıkadıktan sora kabarıyo ruzgarda hemen bozuluyordu keratinle saça uyguladıgımz nemle inanılmas sonuc aldım artık dümdüz kabarmıo ve yumusacık,tabiki bunun yanında loreal'in profesyonel serisinden şampuan aldım biras maaliyetli ama içerinde sıfır sülfat olduu için hem saça zarar vermıyo hemde keratini saçta tutuyor.uçlarının kırılmaması için banyodan sora uçlara sürmek içinde serum aldım.bunları düzenli yaparsan saçlarındaki değişimi görebilirsin.benden bukadar :)

çok teşekkür ederim ayrıntılı yorumunuz için;)
haklısınız fiyat düşündürücü...

pardonda 60-70 milyona keratin bakımı hiç duymadım, olsa olsa o saç bakımı olur bence. bir kere keratin bakımı için kullandıkları ürün çok pahalı bir ürün. ben gk hair marka ürünlerini kullanan kuaförlere sordum, keratin bakımı için 300-400tl arası fiyat söylediler. saçlarınız çok yıpranmamışsa bence gk hair deep conditioner keratin treatment alın evde uygulayın, ilk uygulamada saç tellerinizin kalınlaştığını göreceksiniz zaten. saçınızın boyuna göre 1-1.5 ay yeter size. kesinlikle çok iyi bir ürün.

pardonda 60-70 milyona keratin bakımı hiç duymadım, olsa olsa o saç bakımı olur bence. bir kere keratin bakımı için kullandıkları ürün çok pahalı bir ürün. ben gk hair marka ürünlerini kullanan kuaförlere sordum, keratin bakımı için 300-400tl arası fiyat söylediler. saçlarınız çok yıpranmamışsa bence gk hair deep conditioner keratin treatment alın evde uygulayın, ilk uygulamada saç tellerinizin kalınlaştığını göreceksiniz zaten. saçınızın boyuna göre 1-1.5 ay yeter size. kesinlikle çok iyi bir ürün.

nerede satılıyor dedğiniz keratin ve evde nasıl uygulanıyor.Kuaför yaparken bile gözlerim fena yanıyor

Back
X