emmasophia Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 249 56 8 Eylül 2024 Konu Sahibi emmasophia #1 Kızlar keratin bakım yaptırıp memnun kalanlar var mı aranızda?Saçlarım çok yıprandı iyi gelir mi diye önerilerinizi bekliyorum
Kızlar keratin bakım yaptırıp memnun kalanlar var mı aranızda?Saçlarım çok yıprandı iyi gelir mi diye önerilerinizi bekliyorum
KilicBaligi ✯✯✯ Albay ✯✯✯ Pro Üye 2 Eylül 2007 17.023 12.633 10 Eylül 2024 Konu Sahibi emmasophia #2 İyi bir marka ise saçların kullerinden yeniden doğar. Şu sıra Native Base ürünleri iyi iş görüyor.
emmasophia Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 249 56 10 Eylül 2024 Konu Sahibi emmasophia #3 KilicBaligi .!.: İyi bir marka ise saçların kullerinden yeniden doğar. Şu sıra Native Base ürünleri iyi iş görüyor. Genişletmek için tıkla... Siz kullandınız mı?Evde kendiniz mı yaptınız kuaföre mı yaptırdınız?Olumsuz yorum da çok da bilemiyorum ben de yaptırınca iyi sonra yaptırmayınca eski halinden daha beter oluyor diyenler var
KilicBaligi .!.: İyi bir marka ise saçların kullerinden yeniden doğar. Şu sıra Native Base ürünleri iyi iş görüyor. Genişletmek için tıkla... Siz kullandınız mı?Evde kendiniz mı yaptınız kuaföre mı yaptırdınız?Olumsuz yorum da çok da bilemiyorum ben de yaptırınca iyi sonra yaptırmayınca eski halinden daha beter oluyor diyenler var
emmasophia Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 249 56 15 Eylül 2024 Konu Sahibi emmasophia #4 Keratin bakımı yaptıranlar yazabilir mii
Y yakamozsesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2024 10 9 23 17 Eylül 2024 Konu Sahibi emmasophia #5 keratin bakımı yaptırmıştım memnun kalmıştım ama tuzsuz şampuan kullanılması gerekiyor
girlinred Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷 Kayıtlı Üye 4 Ekim 2012 16.269 31.752 17 Eylül 2024 Konu Sahibi emmasophia #6 Keratin bakımı saça sağlık veren bir şey mi, yoksa düzleştiriyor mu sadece?