Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar keratin bakım yaptırdım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

SEYMAYLMZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
449
30
68
kızlar cmt saçlarımı kestirmek üzere kuaföre gittim, içim acıyordu ya kıyamıyordum ama dökülmesini durduramadığım için kestirecektim.

keratin bakımı daha önceden duyduğum için kestirmeden önce son bir bakım yaptırayım dedim. yağ bakımları sonuç vermemişti çünkü. ilk defa keratin uygulattım saçıma.

ikidir duş alıyorum, normalde avuç avuç tararken dökülen saçlarımdan sadece bir iki tel döküldü. ve kuruduktan sonrada üstümde başımda saç kılı yapışmadı ve etrafa dökülmedi.

tavsiye ederim yani. ama bunu haftada bir yaptırmak lazımmış, ben ayda bir bile gitsem fayda diye düşünüyorum, saçlarıma kıymaktansa... bakalım daha üç gün oldu yaptıralı, hafta bitince ne olacak merak ediyorum.

birde kuaföre gitmeden evde uygulanabilecek seti satın almak isteyip istemediğimi sordu kuaförüm, bana 196 tl dediler, internetten fiyatlarına baktım 20 tl fazla söylemişler, onuda zaten kargo ücretine veriyosun, büyük ihtimalle alıcam ondanda.

Schwarzkopf - Bonacure Fibre Force Keratin Bakımı

bu linkteki 42,58 ve 72 tl olan ürünler söyledikleri.

ben 30 tl ye yaptırdım, bunları almak daha karlı olur herhalde.

umarım faydam olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…