Saç Bakım Ürünleri Kerastase yıpranmış saçlara birebir...

deydey

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
1.474
9
41
Kulübün bakımlı güzel hatunları selamlar:KK70:

Sarı saç bakım ister biliyorsunuz ve eğer benim gibi yıpranmış saçlarınız var ise aldığım ve acayip memnun kaldığım Kerastase Elixir Ultimate ürünü tavsiye etmek istedim.Gün içerisinde elinizi saçınıza atıp kuru hissettiğinizde küçük bi miktar alıp saçlarınıza yedirdiğinizde farkı göreceksiniz,yağlanma yapmıyor merak etmeyin:KK51: (durulanmayan yağlardan..)
Ayrıca keratin yüklemesi yapıldğı için (Keratin yüklemesi de Kerastase ürünleriyle yapıldı ve yaptırmakta kararsız arkadaşlara kesinlikle öneririm) yine devam ürünü olan Kerastase Fondant Fluıdelıste ürünü aldım.(Yıkama sonrası maske kıvamındadır.Saç boy ve uçlarına sürüyorsunuz duruluyorsunuz ancak durularken ürünün çok az bir kısmı saçta kalacak şekilde bırakıyorsunuz) Saçlarınızdaki değişimi görünce gerçekten inanamayacaksınız.Benim gibi saçlarından şikayetçi olan bayanlara tavsiye etmek istedim.

Bu arada merak eden arkadaşlar için saçlarımın durumunu da yazıyorum...
Kızlar kötü sayılacak hatta kötünün kötüsü sayılacak bir saç tecrübem var. (Saç derim dahil saçımda 6 saat bekleyen bir orealle ulaşılan platin saçlarımı dip boyası geldiğinde Kocaeli'de hatrı sayılır bir kuaförde ombreye çevirdik.Bu iki işlemi farklı kuaförler yaptı tabi ki...İlk işlemde kendini kuaför sanan arkadaş saçlarımın çatır çatır kopmasına, kısım kısım da yanmalara sebep oldu.:KK62: Gerçi 6 saat orealle bekledikten sonra kafamda saç kaldığına dua etmeliyim.Nisan ayında yapılan ombreden sonra geçen hafta bi hışımla gittim röfle ve kesim istedim.Kuaförüm sağolsun iki işlemi de reddetti ve beni ikna ederek ne saçlarımı kesti ne de röfle yaptı ki kuaförleri bilirsiniz kesim konusunda acımasızlardır.Saç uçlarıma doğru artık üst üste işlemlerden dolayı tarayamıyordum ve hiçbir ürün nem vermiyordu.Uzatmayayım arkadaşlar kesim yapmayacağım ve iyi ki kesmemişsin diyeceksin dedi.Açık küllü kumral üzerine platin balyajlar ve pigmentasyon yapıldı.) Gerçekten iyi ki kestirmemişim çünkü amacım saçın 1 karış kısmını kestirmek ve saçın toparlanmasını sağlamaktı.Öyle de oldu şuan inanılmaz keyifliyim:KK51:

X