Cilt Bakımı Ürünleri Kerastase Nem maskesi ve saç dökülmesine karşı şampuan

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Elasticcheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
14
3
29
Merhaba arkadaşlar, saçlarım çok dökülüyor ve kuru. Nemli yerlerde hiç dökülmüyor. Bu amaçla kerastaseye bakayım dedim şu şampuan

http://sachane.com/kerastase-specif...clar-icin-dokulme-onleyici-sampuan-250ml.html

Ve şu nem maskesini buldum
http://www.sacperest.com/U406,101,k...-200ml-nutritive-irisome-serisi-kerastase.htm

Malum fiyatları biraz pahalı geldi. Googleda da çok bişey yazmıyor var mı aranızda kullanan sizce denemeye deger mi? Kullanan arkadaşlar sonuclar nasıl?

Kesinlikle tavsiye etmiyorum kerastese ürünleri ile 2 kez duzağa düştüm kullanmadığım ürünü kalmadı neredeyse...para tuzağından başka bir şey değil canım.Buradan ulaşabildiğim herkese sesleniyorum saç dökülme ürünleri serumları ve bakım ürünleri kesinlikle ve kesinlikle hiç bir işe yaramıyor lütfen aldanmayın.2 aydır sabırla kullanıyorum daha öncede kullandım kuaförüm e işe yaramadığını söylediğimde kür leri her gün devam etmemi söyledi üzerinden 2 ay geçmesine rağmen saçlarım hala oluk oluk dökülüyor....önce bu ürünleri kullanmadan dr gittim tabi tamamen strese dayalı denince balıklama kuaförümün şiddetle tavsiyesi üzerine dünyanın parasını verip ürünlerini aldım sonu hüsran

Kerastase markasının 2 ayrı serisinin şampuan ve bakım kremlerini , serumlarını ve ısıya karşı koruyucu sütünü kullanıyorum.Ben memnunum ,platin sarısı olan ve öncesi açmada çok zarar gören ( açma olayında saçlarım çok zarar gördü ve siyaha döndüm) saçlarımı kendine getirdi .Yaklaşık 3,5 -4 senedir kerastase kullanıyorum.Saç dökülmesinin bir çok sebebi vardır.Mesleki olarak tecrübe ve bilgilerimi paylaşacağım.Başlıca saç dökülme sebepleri ;

1.Stres
2.Hgb (kandaki demir oranını gösterir ) düşüklüğü
3.Saçı çok sıkı bağlama (saç diplerine etki eden sabit çekme kuvveti saç kaybına neden olabiliyor)
4.Saç kaynağı (kuaförlerde yapılan boncuk ve keratin kaynaklar)
5.Tiroid hastalıkları
6.Sık sık saçları boyama işlemi

Bildiklerim bunlar.Öncelikle hastaneye gidip kan tetkiklerini yaptırmanızı öneririm .İçten gelen sorun varsa bunu şampuanla önleyemezsiniz .Her söylenene inanmayın , her önerilen ürünü kullanmayın bu sefer kaş yapayım derken göz çıkartabilirsiniz..
Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…