• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar KERAMINE H (saç dökülmesini 3. haftada kestiğini söylüyorlar)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aybismm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
93
0
96
34
İstanbul
merhabaa kızlar:)
ben dün kendime shen min ilaç aldım.aslında priorin alacaktım ama ikisinden hangisini alayım diye sordum eczacı bayana oda ben şahsen shen min i alırdım diyinc eonu dinledim. bakalım hayırlısı.umarım doğru tercihtir.yalnız içime sinmedi ve ben yine araştırmalara devam ettim. veeee KERAMINE H diye bir ürün ismi duydum.araştırdım. iyi yorumlar var gibi.mesela reklam değilse eğer 5-6 kişi 2. - 3. haftada saç dökülmem durdu hatta diplerden saçlarım kalınlaştı diyordu.piyasadaki ürünler içerisinde şu ana kadar en etkili ürün olduğunu söylüyorlar.aramızda şahsen kullanmış olan var mı?

bu arada araştırdım 2007 yılında bu konu açılmış ama hiç cvp yoktu birde zaman aşımına uğradığını düşündüğüm için yeniden açtım umarım sorun olmaz :)

Son düzenleme:
artık kafayı yedim yiycem yani şu dökülmeden dolayı.cumartesi bir saç merkezine gittim çok fazla fiyat çıkarıyorlar dökülmeyi durdurmak için bide garanti değil yani tedavi yi uygularken geçer ama sonrası için garanti yok.bu shenmin in kilo aldırıcı yanı varmı acaba bide keramin h yi bende duydum alıcam galiba ama gerçekten yoruldum artık psikolojim bozuldu.

Back