keramika ürünlerinden kullananlar bakabilir mi ?

alininelifi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
3
14
88
34
Herkese merhaba hanımlar... Keramika ürünlerini çok beğeniyorum. Bütün takımlarımı oluşturmak istiyorum ama aklımda bir şüphe var. Acaba makinede yıkandıkça çizilir mi ? Kullanan ve bu şekilde herhangi bir şikayeti olan var mı ?

ürünler sonuçta seramik ürünler porselene göre çok daha dayanıksız oluyor zaten fiyatları da o yüzde ucuz. ama çok sevimli ürünleri var ben kullanıyorum. çatlama yapıyor uzun süre kullanınca özellikle bardaklarda. öyle çeşit olsun diye alabilirsin şekillerinden dolayı yani yedek set alabilirsin ama ilk tercihin olmamalı bence :)

Keramika ve seramik herşey bana çok kullanışsız geliyor çerezlik alabilrsinama büyük bi set kurmayı düşünme

Bilmiyorum gidip gördün mü, yoksa sadece sitesinden mi baktın ama gerçekten çok kaba seramiği de güzel değil zaten. Ben de internetten çok beğenip gidip almak istemiştim ama hayal kırıklığına uğradım açıkçası almadan geldim..

Ben keramika'nın çay seyini, fincan setini bir de 2 kişilik kahvaltı setini aldım çeyizime.
Kullanmadım tabiki kısmetse 8 ay sonra kullanacağım.
Biraz kaba ama kaliteli gibi de duruyor yine de bilmiyorum kullanmadan bişey demeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…