• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keramika kırmızı siyah günlük yemek takımı 50 tl iyi mi?

sedna03

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
1.824
32
358
Diğer
kızlar merhaba,
keramika da kampanya başlamış ama karar veremedim...günlük yemek takımım var ama 6 kişilk...8 veya 12 kişilk bir takım daha olsun istiyorum(misafir takımım var)...hesapladım 8 kişilik (24 parça pasta tabağı hariç) 50 tl 12 kişilik(36 parça) 77 liraya geliyor...kırmızı-syah düşündüm diğer tabakları filanda tamamlarım oradan..çünkü keramiika da renkli renkli ürünler hep var..rengi bulurum diye düşünüyorum :))) ne dersiniz kırmızı-siyah nasıl olur ???? salata tabağını filanda o renklerde alırım...bu arada 3 çorba kasesi 3.5tl, 2 tabak 3.5 tl filan..tabii siyah servis tabağı kalmadığı için onun tanesi 3.5 olacak bu nedenle fiyat artıyor..başka renk seçersem fiyat daha da düşecek :) 14 lira farkedecek 8 kişilikte :))
ne dersiniz çok mu boğucu kırmızı-syah?? geneli yuvarlar yada oval...kare diye gösterdikleri tam kare değil ama bilemedim :(

Son düzenleme:
Canım Keramika'daki ürünlerin sanırım tamamı seramik. Onu araştırdın mı? Ben bilmiyorken kahvaltı takımımı ordan aldım, aldıktan sonra söylediler seramik bu diye. Farkını da annelerimiz söyledi seramik porselene göre daha çabuk kırılıyormuş. Ama en güzel modeller de hep seramik şansımıza:) Kahvaltı takımını yine de alırdım ama günlük takım da beğenmiştim onu alma dediler. Ayrıca bir tane daha günlük takımım olsa hiç düşünmez alırdım ama:) Yani bence fiyatı da çok uygun olduğu için kesin al. Renk konusunda da sen nasıl beğendiysen öyle al. Bu arada ham seramik modeller vardı, mat siyah renkli, onlar benim çok hoşuma gitmişti mağazasında, onları da düşünebilirsin.

sağol canım evet porselen değil :( acaba yemeğin sıcak soğuk olmasına etki eder mi bu durum ??? günlük istiyorum kütahya porselen günlük ve misafirliğim var...renkli oluşlarına bayıldım :)) kırılırsa üzülmem diye düşünüyorum...

Back
X