• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kepli resim çekimi için saç önerileriniz.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.490
358
Merhabalar efendim. :)
Benim şu 2 hafta içinde yıllık için kepli fotoğraf çektirmem gerekiyor ama keple hangisi hoş olur bilemedim. Çok abartılı da olsun istemiyorum. Sade ve şık gözüksün yeter. :)

Yaşım 17, lise yıllığı için çekilicem. Saçlarım turuncu-bakır tonlarında ve omuzlarımdan aşağı yukarı 5 parmak aşağıda. Beyaz tenli ve ela gözlüyüm. Yuvarlak yüz şeklim. Varsa makyaj önerilerinizi de alabilirim.
Önerilerinizi merakla bekliyorum ifindim. :18:

Bence kepe en yakisan sac modeli acik ve hafif dalgali olandir :) Ben kendimde sapkami öyle takarim üstelik bide kis geldi simdi hergün takiyom :))

canım ben düz fön çekilip güzzel bi göz makyajı yapmıştım lisede kep çekmimde bide kepi nasıl taktığında çok önemli resimlerde farklı duruyo çünkü resmi bulursam birazdan yüklicem sana faydası olur belki...

olabidiğince sade olmalısın hem mezuniyet fotosu hem de daha çook gençsin yüzünün ışıltısı tüm saç modellerinden ve makyaj stıllerinden çok daha güzel. düz fön ve varla yok arası da bir makyaj, bolca gençliğinin ışıltısı, içten bir gülümseme, mezun olmanın verdiği huzur... fotografta olması gerekenler bunlar.

lise mezuniyetimde bende fönlü kullanmıştım üniversitede dalgalıydı biraz kendim yapmıştım zaten çok doğal duruyordu
düz yaparsanda önlere biraz hareket kat yeter

bekliyorum fotoğrafı :)

ben de çok abartılı olsun istemiyorum zaten, ama zaten küçük gösteriyorum en azından lise son öğrencisi gibi durayım istiyorum. :)

Benim de aklıma düz fön geldi ama saçlarım ince telli ve gür değil :) az gözüküp kafamın kocaman gözükmesinden korkuyorum:1:
acık ve dalgalı derken, sık bi dalgadan mı bahsediyorsunuz?

Son düzenleme:
bekliyorum fotoğrafı :)

ben de çok abartılı olsun istemiyorum zaten, ama zaten küçük gösteriyorum en azından lise son öğrencisi gibi durayım istiyorum. :)

Benim de aklıma düz fön geldi ama saçlarım ince telli ve gür değil :) az gözüküp kafamın kocaman gözükmesinden korkuyorum:1:
acık ve dalgalı derken, sık bi dalgadan mı bahsediyorsunuz?

hayır canım hacimli gösterecek hollywood dalgası :16:

Back