Geçen hafta 60'ı gördüm diye kıstım boğazımı biraz. Hep 57'de durmak istiyorum. Şimdi yine 57'yim. Bir haftada bu şöyle oluyor: Beyaz ekmek hiç almıyoruz. Ya çavdarlı ya da kepek alıyoruz, kepek çok ufalanıyor diye genelde çavdarlı. Kahvaltıda ilk günler YARIM dilim ekmek yedim. Akşam da max 2 dilim. Kahvaltıda yumurta yediğimde uzun süre tok tutuyor. Yumurtasız kahvaltıda bir saat sonra acıkıyorum. Yumurta öneririm. Bol domates salatalık peynir zeytin ve az ekmekle kahvaltı yapın. Tahin-pekmez bal salam sucuk gibi şeyleri çok çok az koyun tabağınıza. Patates kızartması varsa iki yemek kaşığından fazla yemeyin. Akşam da beyaz pilav sakın yemeyin. Derisiz tavuk, bulgur pilavı ve sebze yeyin. Salatayı bol yaptığınızda daha az yemek yersiniz. Bol bol yeşillikli salata yapın. Sebzeleri susuz koyun ki suyuna banıp banıp ekmekleri götürmeyin. Her yemekten önce bir bardak su içerseniz daha çabuk doyup daha az yiyorsunuz. Bir hafta sonunda yine 56-57'yim ve yine hiç bir öğün iki dilimden fazla yememeye özen gösteriyorum.