Saç Bakım Ürünleri Kepeklere veda salara parlaklk(doal yoldan)

tuba_ceren

pmk_princess
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
4.507
13
32
ben kullanmıyorum çünkü benim saçlarım gerçekten fazla parlak hatta eskiden bu durumdan rahatsız oluyordum ama gördüm ki saçı mat olanlar daha mutsuzmuş bir tanıdığım söyledi onunda saçları oldukça parlaktır ve güzel görünüyor.saçları için banyoda durulama suyuna biraz sirke koyuyormuş.bu da kepekleri yok ettiği gibi saçları parlatıyormuş.tabi eğer sirkeyi durulama suyunujza koymak istemiyorsanız saçlarınıza sirkeyi sürüp biraz bekleyin sonra yıkayın ama kepek problemi olanlar bence mutlaka bir kere denesin.

selam bizde eşime deneyeceğiz ama elma sirkesimi yoksa herhangi bir sirke çeşiti olabilir mi?şimdiden teşekkürler:enbuyukkk:

arkadaşlar elma sirkesi kullandım bende saç diplerim felaket yıkanık ve elimi atınca kabuk kabuk kuruluğunu hissediyordum dibimin ama elma sirkesi bana iyi gelmedi saçımın dibindekilere yani onun dışında parlaklık verdi o kadar.şu an rausch kepek için olanından kullanıyorum bugün ilk yıkamamı yaptım inanırmısınız gözünüz kapalı bu ürünü kullanabilirsiniz alıp almamakta tereddüt etmiştim ama banyoda anladım iyi bir arındırıcı olduğunu çünkü saçımı yıkadıktan sonra durularken gıçır gıçır diye ses geldi ve saçlarımı tararken diplerimin nefes aldığını hissettim resmen inşallah hep böyle gider ve saç dibimdekilerle vedalaşırım.opuyorumnanaktan

X