• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kepeklere çare yok mu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
saç derimde bir sürü kepekler var. ama derime işlemiş. sadece kaşıyınca yüzeye çııkıyolar. ama çok fazla ve büyük büyük kabuklar halinde. kepeğe karşı şampuan kullandım işe yaramadı, sirkeli su denedim o da işe yaramadı.

Yardımlarınızı Bekliyorum... :kkk: :70:

aynısı banada oldu. bugune kadar birtane bile şampuan kepek yapmıyordu. bu ay nedense saçımda koca koca kepekler oldu gitmiyor kurutma makineside işe yaramıyor o derece. altıma siyah birşey giyiyorum kafamı öne eğip msaçlarımı silkeliyorum üstüm bembeyaz oluyor kepekten :2: . hobinin kepek için olanına başladım şimdide. havadandır umarım :31:

uzun zaman aynı marka şampuanı kullanmayın arkadaşlar. sürekli değiştirin farkediceksiniz bi süre sonra yok olucaktır :8:

uzun zaman aynı marka şampuanı kullanmayın arkadaşlar. sürekli değiştirin farkediceksiniz bi süre sonra yok olucaktır :8:

Sürekli şampuan değiştirmek aksine saça zarar verir diye biliyorum
Ben şampuan değiştirdiğimde saçım hemen kepekleniyor
Her bünyede farklı etki yapıyor anlaşılan

benimde çok kepeklerim vardı. Konak gibi saç derimde kaşıntı yapıyordu ve sürekli kepekliydim. Forumda zetion diye birşey duydum onu aldım kullandım 3 haftadır kullanıyorum harika bir ürün. Gerçekten faydasını gördüm eczanede satılıyo 4.25 fiyatıda gayet uygun. Saçlrımda bir tane kepek kalmadı, dökülmelerim azaldı, saçlarım parlaklaştı bence bunu kullanmalısın.

benimde çok kepeklerim vardı. Konak gibi saç derimde kaşıntı yapıyordu ve sürekli kepekliydim. Forumda zetion diye birşey duydum onu aldım kullandım 3 haftadır kullanıyorum harika bir ürün. Gerçekten faydasını gördüm eczanede satılıyo 4.25 fiyatıda gayet uygun. Saçlrımda bir tane kepek kalmadı, dökülmelerim azaldı, saçlarım parlaklaştı bence bunu kullanmalısın.

zetion ilaç menşeili bir şampuan ve sürekli kullanıma uygun değil,kullanma kılavuzunu okumanızı yada eczacıya sormanızı tavsiye ederim.

saç derimde bir sürü kepekler var. ama derime işlemiş. sadece kaşıyınca yüzeye çııkıyolar. ama çok fazla ve büyük büyük kabuklar halinde. kepeğe karşı şampuan kullandım işe yaramadı, sirkeli su denedim o da işe yaramadı.

Yardımlarınızı Bekliyorum... :kkk: :70:

:12:benim cildim kuru,saçlarımda yıllarca yoğun kepek oldu çare bulamadım,en son head shoulters(yazımı hatalı biliyorum)kullandım,kepek geçti,mucizeydi.reklamları yalan değil...ama bu şampuanlarada marketing dediler,bilemiyorum!!!ben memnun kalmıştım.

zetion, nizoral (medikal şampuan bunlar)
özellikle konazol seboreyede iyi geliyo..
haftada 2-3 defa kullanın

kafamda 1 tane kepek kalmadı. çözümümü buldum. teşekkürler hepinize.. :kkk:

Yıllardır Bioxin kullanırım ara ara annemlerde ya da başka bir yerde başka şampuan kullansam hemen kepek oluyor saçımda. ben değişik şampuan kulanınca kepeklenenlerdenim ama ne kepeklenme.. pul pul koca koca böyle.. nyse eşim kepek probleminden doktora gitti Zetion vermiş doktor ona. ben de kullandım.. walla süper oluyor.. şimdi ne ara hafif kepek başlangıcı olsa hemen hop 1 defaya mahsus Zetion ya da Ketoral bitti gitti.

doktorum ketoral şampuan vermişti arada sağlık ocağına yazdırıyorum bir yıkamda etki ediyo tavsiye ederim canm :29:

benim de aynı problemim var benimkiler çok inatçı egzamaymış bunlar birçok yöntem denedim uzun süre eczaneden aldığım o şampuanları kullandım geçiyo gibi oldu yine çoğaldı ötekine geçtim yine aynı orta okuldan beri var bu problem bende ne ketoral ne başka bişey bi işe yaramadıbugün aktardan fiyto diye çam kozalak yağı özlü şampuan aldım birsürü aktarcı gezdim herkes bu ürünü önerdi yanında da ardıç katranı sabunu kullanıyorum benim gibi problemi düzelmeyenler olursa kullandıktan sonra sonuçlarını yazabilirim

Kızlar 2-3 kere sirkelyle yıkayın diplere masaj yapark sonra suyla durulayın mis gbi oluyor.kepek mepek kalmıyor:44:

Doktor bana Prozinc'i söylemişti kafa derimdeki kepek için hatta bendeki artık seboroid dermotitmiş özellikle stresli olduğum zamanlar artıyor ne kadar kullansam da pek bir faydası olmuyor. Yazın mesela hiç bir sıkıntım yoktu bir tane bile kepek olumuyordu şimdi kpssye hazırlanıyorum haliyle stresliyim oluşuyor gene.

Back