Gelinbaşı ve Gelin Tacı kepçe kulakkkk sorunuuu :/

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
kızlar nişanlıyım şuan düğün tarıhı bellı degıl ama her an olabılır ve düğün için süreyı kısa tutmayı dusunuyoruz tarih konduktan sonra 1 ay gibi şimdiden fikir sahıbı olmak açısından yardımlarınıza ıhtıyacım var.
sol kulağım aşırı aşırı kepçe düşünün asla saçımı toplayıp dısarı cıkamam ya saç bantı takarım yada salık bırakırım sağ kulagımda çok minik degıl ama sol kulagıma nazaran kepçe degıl en azından gelin başı için nasıl topuz önerirsiniz... gizlilik açısından resim koyamıyorum ama yüz hatlarımı herkes hürrem sultan meryem uzerlıyle benzetirler ona göre kafanızda canlandırarark bana bir topuz önerirmisiniz :)

Canim belki bunlar isine yarar

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah allah kv ne karsiir topuzuna, daginiklar cok modern duruyo bence.. balerin topuzunu begenirim ama herkesede gitmiyo yani. Benim bile kulaklarim oyle kepce degildir ama balerin topuzunda cikiyo duz durmuyo nedense.. kv simdiden topuzuna karisirsa ilerisini tahmin bile edemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle hayalı varmıs:) ama sanmıyorum uygulayacagımı bu cok benle alakalı bı durum yanı yakısmayan bırseyı ndn yapıyım ıstemıyor dıye
kuaforum yapmadı derım :) kesınlkle bana bırak dedı falan napalım:)

Hehe :)) bi omur boyu mutluluklar simdiden..

Kıyamam canım ya,aynen benimde kepçe ama küçücük.Herkes ne var belli olmuyor diyor ama kandıramıyorlar Bende balerin topuzu seviyorum şöyle gergin gergin ama Mesela işe giderken topluyorum fırrttt çıkıyor benimkiler hemen üstünden bolartıyorum göz karmaşası işte napcan Hiç kaynanana ona buna bakma nasıl mutluysan huzurluysan öyle yap gün senin günün...

kaynanan ne karışıyomuş bu senin günün hiç kimseyi dinleme canın nası istiyosa ne istiyosa onu yap çünkü sonradan insanın içinde kalıyo canı sıkılıyo. benim kaynanamda gelinliğimi pahalı bulup müdahele etmeye kalkışmıştı gel başka yerlere gidip bakalım diye düğün zamanına kadar ısrar etti ama ben inatla kendi beğendiğim gelinliği kiralattım. bu senin günün herşey gönlünce olsun kimseyi takma

aynennn topuz rahatlık bende evde hep topuzdur donut topuzu oh rahat :) bide işin tuhafı evlendıkten sonra napıcam ben yaaa eşim yanı nişanlım sevıo gerçi o kulağımı hep onla oynuo ama ne bılım sacım topluyken kendımı guzel hıssetmıom :)
hep salarsamda saçlarım çok dökülüo bide cok uzun 75cm napcaz bılmem eş evdeyken salık gidince toplıcam ozamn

doğru yani yapacak bişi yok öyle bir günde herkes güzel olmak ister bende kendime yakışanı yapcemmm :) saol canımmm o gün bı gelsınde

bende istediğin tarzda resim var bikaç tane ablacım ama şu an atıcağım bilgisayarda değilim ötekine geçince atarım bakarsın mutluluklar diliyorum şimdiden :123:

bende istediğin tarzda resim var bikaç tane ablacım ama şu an atıcağım bilgisayarda değilim ötekine geçince atarım bakarsın mutluluklar diliyorum şimdiden :123:

inşallah daha düğün tarihi belli değil ama:2:
beklerim fotograflarııı çokk teşekkurlerrr ilgin içinnn :)

umarım beğendiğiniz bir şeyler çıkar içlerinden

Eklentiler

• $7.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 96
  • $11.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $20.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $28.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $81.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $88.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 73
  • $101.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $105.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $115.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $121.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $131.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $152.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 59
  • $219.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $242.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $266.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 78
  • $281.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 73
  • $348.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $balo saçç.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $baloo (2).jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 78
umarım beğendiğiniz bir şeyler çıkar içlerinden

hepsi çok güzel ellerıne emegıne sağlıkkk :) salık modellerı kına ıcın dusunebılırım ama topuzlar bır harıka dagınık dagınık:)
hepsini kaydettm :)

hepsi çok güzel ellerıne emegıne sağlıkkk :) salık modellerı kına ıcın dusunebılırım ama topuzlar bır harıka dagınık dagınık:)
hepsini kaydettm :)

çok sevindimm herşey gönlünüzce olsunn :124:

Canım estetik yaptırsana. Benim küçük teyzem kepçeymiş, haberim yok tabi, geçen gençlik fotolarına bakarken hastanede bir fotosunu gördüm de sordum meğer estetikmiş. Sene 70lerin sonları bir de. Şu an 2013teyiz şu an şipşak yapıyodur doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…