• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepçe kulak estetiği (otoplasti) olanlar yardım lütfen

missfortunemf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
144
15
28
Beşinci günüm bugün çok ağrılı bir süreç yaşamadım ara ara sızlamalarım oluyo sadece klasik yöntemle oldum kıkırdak kesilmedi fazlalığı yokmuş törpülendi ve kalıcı iple şekil verildi sonra da dış deri eriyen dikişle kapatıldı. Pansumanlarda bandaj çıktıkça sanki kulağımı ipin tuttuğunu hissediyorum böyle bi baskı bi geri açılsa rahatlıycam hissi gibi bi his var kulağımda bandana takılıyken sıkıntı yok ama çıktığı gibi kulağıma inanılmaz yük biniyor çekiliyor vs bunu yaşayan oldu mu geçici bir şey mi henüz beşinci günüm ama korkuyorum yine de

Selam canım, ne durumdasın merak ettım? hangi sehirde hangi doktora ameliyat oldun? memnun musun?

Selam canım, ne durumdasın merak ettım? hangi sehirde hangi doktora ameliyat oldun? memnun musun?
Hacettepede asistan doktora oldum ben ameliyatımı ücreti uygun diye şu an bir ay yirmi gün geçti sıkıntılarım bitti memnunum ama hala daha uzun vadede nolur bilmiyorum tabi çünkü altıncı aydan sonra oturuyormuş galiba

Hacettepede asistan doktora oldum ben ameliyatımı ücreti uygun diye şu an bir ay yirmi gün geçti sıkıntılarım bitti memnunum ama hala daha uzun vadede nolur bilmiyorum tabi çünkü altıncı aydan sonra oturuyormuş galiba
benim 2 yılı geçti toparlanmadı. açıldı gerçi enfekte kaldı bır kulagımda o yuzden rev dusunuyorum bakalım nolacak. umarım sende harika sonuc olur

benim 2 yılı geçti toparlanmadı. açıldı gerçi enfekte kaldı bır kulagımda o yuzden rev dusunuyorum bakalım nolacak. umarım sende harika sonuc olur
Ya çok üzüldüm kaçıncı ayında açıldı ve hangi teknikle yapılmıştı ben kıkırdak çıkartmadan oldum ama ikinci ameliyat düşünüyosan çıkartan birine ol bence

Ya çok üzüldüm kaçıncı ayında açıldı ve hangi teknikle yapılmıştı ben kıkırdak çıkartmadan oldum ama ikinci ameliyat düşünüyosan çıkartan birine ol bence
ilk ay açıldı ve enfektıe olmaya basladı şimdi tek kulagımda dikişleri aldırdım digeri hala enfekte. kıkırdak çıkartılmadan oldum bende.

Çıkartılmadan olunca açılma olabiliyormuş forumda da kim açıldı dese çıkartmadan olmuş benim gözlemlediğime göre zaten o yüzden bu detayı konuş canım çok geçmiş olsun

Back