kepçe kulak ameliyatı

ozgee55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
53
0
26
İstanbul
merhaba arkadaşlar abile ablalar. öncelikle iyi akşamlar hepinize :)
direk konuya gireyim, yaşım 19 uzun zamandır kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum. toplumun tabiriyle yelken kulaklarımı yaptırmak istiyorum :) yaklaşık 2 ay sonra düşünüyorum. ama gerçekten çok korkuyorum kepçe kulak ameliyatından değil ameliyat olmaktan. daha önce kepçe kulak ameliyatı olan var mı, tecrübesi olan veya olacak olan lütfen yardımlarınıza çok çok ihtiyacım var...

Canım ben de 93 doğumluyum aynı yaşta birinden tavsiye almak belki biraz daha cesaretlendirir seni :) Ben üç sene önce ameliyat oldum birden cesaret ediverdim bir hafta içinde karar verip oldum ameliyatı. Benim ilk seferinde başarılı olmadığı için iki defa oldum ama bu benim kulaklarımın hassaslıgından kaynaklanan bir sey çok ender rastlanan bi durum o yüzden korkmana gerek yok ama Kesinlikle havalar tam olarak ısınmadan ameliyat olma çünkü soğukta dikiş yerlerim çok sızlamıştı benim. Yaklasık 1 hafta içinde acı geçiyor ama 4-5 ay hassaslığını koruyo dikiş yerleri o yüzden dikkatli olmalısın. Bol bol saç bandı kullanırsın yatarken bi sorun olmaz. Ameliyattan bir hafta sonra kulaklarına baktıgında keşke daha önce olsaymışım diyeceksin :)

aynı yaştaymışız :)öncelikle desteğin için çok saol canım gerçekten buna ihtiyacım var :)bu yaz inşallah bende ameliyat olacam, ameliyat belki rahat geçecek ama o sedyeye yatmaktan çok korkuyorum ama değer saçlarımı istediğim gibi toplamak topuz yapmak istiyorum.gerçekten psikolojik olarak çok zor bişey. çünkü sürekli bi tedirginlik yaşıyorsun peki canım seninkiler de yelken kulak şeklinde miydi?.nerede ve ne kadara oldunn canım

Evet yelken kulaktı benimkiler de :) saçlarım salıkken bile aradan çıkıp gözükecek diye deli oluyordum en sonunda kurtuldum. Üç sene önce 1,5 milyara Bursa medical parkta oldum ben canım. Ameliyatta sadece ilk baştaki kulağa yapılan iğneler acıtıyor 1-2dk içinde geçiyor ama sonra hiç bi şey hissetmiyosun hatta benim canım sıkılmıştı ne zaman biticek ya falan diye sormaya başlamıştım doktora:) Tek korkman gereken şey ameliyathane çok soğuk oluyor burnum çok üşümüştü benim onun dışında hiç sorun çekmezsin bence

hehe ne güzel motive ediyorsun sen öyle canım :))) yelken kulak ameliyatı daha basit diyolar ama :) bende istanbulda hüseyin güner diye estetik uzmanı var netten araştırdım oldukça olumlu yorumlar var ona olmayı düşünüyorum.ama fiyatı 3000 lira gibi uçuk bir rakam.

artık ameliyattan sonra bi süre harcamalarını biraz daha düşük tutarsın ailene yardımcı olmak için :) inşallah dilediğin gibi olur canım olduktan sonra da haberlerini bekliyorum :)

merhaba bende bu ameliyatı olmak istiyorum çook çok uzun zamandır hemde.. ve artık zamanı geldiğini düşünüyorum çünkü psikolojimi olumsuz etkiliyor ( 2 ay sonra olmayı düşünüyorum.. bu yelken kulak dediğiniz nasıl oluyor bu arada :)) ?

merhaba bende kepçe kulak ameliyatı oldum bugun 4.günüm.ben yıllardır bu ameliyatı olmak istiyorum.küçükken okadar alay ettilerki bnmle okulda.büyüdm arkdslarm senn kulaklarn kepçemi demeye başladılar.saçlarmdan bile çıkıyodu o kdr rahatsız oluyordm.sonunda ameliyatımı oldm.antalya eğitim araştırma hastanesnde oldm.devlet karşılamıyor.1600tlye oldum ek ücretlerşe brlkte 1850yi buldu..local oldm.ameliyattayken hcbsy hsstmisonz iğneler bile çok can acıtmıyor.kulagnın kesldiği ni dikildiğini fark ediyosun ama en ufak bi acı duymuyosunuz.amelyattan snra gece agrılar başlıyor sürekli sırt üstü yatmak en kötüsü.benm ilk gece kanamalarm oldu okdr korktmki kanaynca bayılacak gibi oldum.1 gn hastanede kaldm.doktoru cagrdlar gece kanama oldugu icin.doktorda ödem olusmus korkulacak bsy yok dedi ama cok kanadı
bugun 4.gnm hala acıyo aşırı derecedde şiş ve mosmor.dokununca cok acı cekiyorm.ama sargılarm alındı.inş şişlkler 2 3 haftaya kdr gcecekmiş.hiçç pişman değilm artık saçlarımı toplayabilceğim..tereddütte kalanlar sakın korkmayn bu herseye değer.ve düşündgmden daha kolay oldu herşeyy
inş herkes mutlulugna kavuşur

BİRÇOK doktor GEZDİM, HEP OLUMSUZ CEVAPLAR ALDIM YA DA PARA AVCILARI OLARAK GÖRDÜĞÜM İÇİN AMELİYAT OLAMADIM.BİR GECE TESADÜFEN Doc.Dr. MUVAFFAK SİPAHİOĞLU HAKKINDAKİ YAZILANLARI OKUDUM VE MUAYENEYE GİTTİM. MUAYENE İÇİN GİTTİĞİM DİĞER doktorlar KARŞLARINA OTURTUP BU AMELİYATI YA YAPMAM DEDİLER YA DA ÇOK YÜKSEK TUTARLARA YAPABİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER AMA MUVAFFAK BEY BENİMLE ÇOK GÜZEL İLGİLENDİ, BENİ ANLADI EN ÖNEMLİSİ DUYGULARIMA ORTAK OLDU. BEN BUNU BANA YAKLAŞIMINDAN HİSSETTİM. UYGULAYACAĞI YÖNTEMİ DETAYLARIYLA AYNA KARŞISINDA ANLATTI BANA. DETAYLARI KONUŞTU AMELİYAT GÜNÜNÜ BELİRLEDİK VE O GÜN GELDİĞİNDE HASTANEDE ANNEM VE BENİ ÇOK GÜZEL KARŞILADILAR. MUVAFFAK HOCANIN HASTASIYDIM ÇÜNKÜ :) AMELİYAT İÇİN HAZIRLANDIM VE AMELİYATHANEYE GİRDİĞİMDE MUVAFFAK BEYİ GÖRÜNCE BİR RAHATLAMA HİSSETTİM HİÇ KORKMADIM TEDİRGİN OLMADIM SADECE HEYECANLIYDIM. DOKTORUM HOŞGELDİN NASILSIN SAÇLARINI GÜZELCE ÖRGÜ YAPAYIM DEDİ VE BEN O ANDA UYKUYA DALDIM. UYANDIĞIMDA BANDAJLARIM BİRAZ SIKIYODU AMA ONUN DIŞINDA BİR AĞRI YADA ACI HİSSETMEDİM. AMELİYATTAN 12 13 GÜN SONRA BANDAJLARIM AÇILDI VE BEN YAPILAN İŞLEMDEN ÇOK MEMNUN KALDIM.

MUVAFFAK BEY E SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

MUVAFFAK BEY İLE İLGİLİ DİĞER DOKTORLARIN YORUMLARI :
Op.Dr. Teoman Doğan; Türkiyede’ki tek adres hocamız Doç.Dr.Muvaffak Sipahioğlu’dur. Bu ameliyatı dünyada en iyi yapan, en çok yapmış olan iki üç cerrahtan birisidir ve yaptığı kulakları gerçeğinden ayırt etmek bazen çok zor olabilmektedir.

Arkadaslar ben de kulak estetiği oldum.ve kesinlikle Ali Mezdegi ile görüşmeden bu konuda karar almayin.onun gibi isini hakkıyla yapan insan bu konuda ehil isim bulmak cok zor . ben yaşadıklarımı yaziyorum.ben hasbel kader kozyataginda bir yerde iple kulak estetigi olmuştum. Acisiz kesisiz diye iple estetik olayim dedim. Yapan yerdekiler ilgisiz idi.parayi internetten havale ile aldılar. Vazgecmek istesende parayi geri odemiyorlar sonra . doktor güven veren biri degildi.ama uygun diye gaflet haliyle yaptirdim.kulaklarim eskisinden de kötü duruyordu.agrisi sizisi bitmedi.ipler gözüktü. Iltihap akti.kabus gibiydi.ne kadar urkmus ne kadar korkmus idim anlatamam.nasil pisman oldum.kulaklarimin ilk halini mumla arar olmustum.daha sonra bu boyle olmaz deyip canim ne kadar yanarsa yansın sagligim icin tekrar ameliyat olmaya karar verdim.bu sefer iyi araştırdım. Ali Mezdegi ye ulastim internetten. Fiyat aldim.sok yasadim.gayet makul idi ustelik fiyat.hemen bi gün sonra görüşmeye gittim.insana güven veren yapısı teferruatlari bile birebir anlatip her aşamasiyla bizzat ilgili olusu benim gibi ameliyattan akıllara zarar korkuya sahip birini bile rahatlatti.daha onceden iple oldugum icin artik klasik olabilirmisim dedi kabul ettim.size yemin ederim ki kesi olmasina ragmen cok konforlu idi.diger yerle kiyaslanamaz bile.ameliyat sonrası da en az ameliyat kadar konforlu idi.iple oldugumdaki agrilar iltihaplar bile yok oldu.ben ki bu konuda bu kadar hassas iken Ali beyden bu kadar memnun kaldiysam beni bi dinleyin. Gidip gorusun muhakkak. Keske eski yere odedigim parayi geri alip Ali bey ve ekibine takdim edebilsem.bana yasattiklarinin maddi karşılığı yok.kulaklarima gelince beklentimin ötesinde. Şimdi Ali beye bir teşekkürümü de gelinlik giyip saclarimi sımsıkı topuz yaptigim güne sakliyorum.isinde ehil cok dürüst cok nezih biri lütfen gidip bi gösterin kendinizi. Can herkese emanet edilmez.Ali beye ne kadar teşekkür etsem az.isini hakkiyla yapan az.Ali beye çok sey borçluyum ben.onu gönül rahatlığı ile öneririm.benden bu kadar.size kolay gelsin.

Merhaba. 3.kulak revizyonum olacak. Muvaffak hocaya karar verdim ama artık yanlış karar verme şansım yok. Lütfen yardım edin. Sizinle konuşmak istiyorum.

Kulağınızın arkasında iz kaldı mı peki? Birbirine eşit mi yaptı ve ne kadar ödediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…