Saç Kesim Şekilleri kep töreni..

• Konu Sahibi Konu Sahibi caroline7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
C

caroline7

Ziyaretçi
kep töreni için saçlarıma tost yaptıriim diorm ama emin deilim..hem kabarabilir die hem de çok kırar saçı die ne yapmalıım??saçlarım normalde düz olduu için fön çektirmem..maşayı da mezuniyet balosunda yapıcam..tek model tost gibi..ltfn yardım!!delikafadulden

Sen tost modeline karar vermişsin ama bak bu modellerde hoş kaydirigubbakcemile3

ama kep takabilir miyim böle bi modele???

Tabiki takılır neden takılmasın kuaförüne kepinide alırsın bakarsınızz nasıl duruyo diye yerimseniben

bne lüle svmem kepte en iyi düz

bence her yere tost yaptır diplere de krepe süper olur

Sen tost modeline karar vermişsin ama bak bu modellerde hoş kaydirigubbakcemile3

İlk modeli çok beğendim gerçi hatunda güzel yüzüne de gitmiş bunlarında etkisi var tabi opuyorumnanaktan

tatlım bence hafif dalga yaptır en güzelizemuszemus bnmde b sene kep im war ben öle yapıcam bide çıt çıt taktırıcam harika duruyorhihoyyythihoyyyt

bence keple düz en güzeli
öndende kahkül kıvırttırılmalı yana
harika ! hihoyyyt ben öle yaptırcam zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…