Saç Kesim Şekilleri Kep töreni saç sorunsalı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
küt saçtan biraz uzun omuzlarımda bi saç boyum var ve kep töreni için kırık maşa/fön diye tabir ettiğimiz o modelden yaptırmak istiyorum..
lakin saçım kısa yüzüm tombul
komik ve daha şişko olmak istemiyorum
istediğim model tam olarak aşağıda ama nasıl durur fikri olan cevap verebilirse memnun mutlu mesut ve bahtiyar olurum

canım hangi saç modeli ıstıyorsan yapmalısın bence. bu sac yakısır sana sanıyorum. yanı anlattıgına gore bu senı sısko göstermez. kaldı ki makyajla yanaklarını daha zayıf gosterebilirsin. dikkati yanaklarına cekmezsen sorun kalmaz :)

sumosh a katılıyorum yüzünü kontürleyerek daha ince gösterebilirsin. Hem kep maşalı saçta daha güzel duruyor.ben fön çektirmiştim fakat iyi tutturamadım kepi kafama.maşalı daha pratik oluyor sankii.Hem çok daha hoş duruyor bence

kesınlıkle katılıyorum sana. bende düz fön cektirdim ama kep kafadan kayıyor yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…