- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
Merhaba bu duayı günde kaçkere okumamız gerek dileğin gerçekleşmesi için. Okuyan deneyen sonuç alan varsa yazmalarını rica ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4sayfalıkmıGünde 1 kere okuyun ben hep 1 kere okurdum. 4 sayfalık dua zaten.
Ben cuzumde 4 sayfalık vardı belki 3 te olabilir bı ara çok okudum tekrar bakarım inşallah belki o kenzul arş la birleştirilen başka bı duada olabilir4sayfalıkmı
Sanki benim okudugum daha kısa ama![]()
Sanırım kısa olan ı okumusum uzununu buldum sımdı ınternettenBen cuzumde 4 sayfalık vardı belki 3 te olabilir bı ara çok okudum tekrar bakarım inşallah belki o kenzul arş la birleştirilen başka bı duada olabilir
Peki sizin dileğiniz kabul oldumuBen cuzumde 4 sayfalık vardı belki 3 te olabilir bı ara çok okudum tekrar bakarım inşallah belki o kenzul arş la birleştirilen başka bı duada olabilir
Oldu niyetlendigim şeyler güzel gitti.. ama ben tek duada kalmadim birçok dua okuyordum yanında..Peki sizin dileğiniz kabul oldumu
Teşekkürler cevabınız içinOldu niyetlendigim şeyler güzel gitti.. ama ben tek duada kalmadim birçok dua okuyordum yanında..
Yani dua okuduğun zaman olmasindan ziyade olmaması da hayradir illa olacak olması değil
Buda bı yanittir. Hiçbir dua boşa gitmez samimi yapılırsa insallah
Ben cuzumde 4 sayfalık vardı belki 3 te olabilir bı ara çok okudum tekrar bakarım inşallah belki o kenzul arş la birleştirilen başka bı duada olabilir