kenzo leopar kullananlar?

kenzo leopar kullanan arkadaşlar nasıl güzel bir parfümmü acaba?

Canım güzellik herkeze göre değişiyor ben bu sitede arkadaşların önerisiyle o parfümü parfümeride denedim ama kokusu bana hoş gelmedi ama çok severek kullanan arkadaşlarda vardır bence sen önce bir parfümeride test et ondan sonra karar ver ayrıca ten renginle kokunun sana yakışması çok alakalı internette araştır bu konuyu dikkate al bence...

ben o kokunun hastasıyım: ) yaz için çok ideal bir koku..su gibi bişey..adından da belli leopar falan diye ağır sanmayın zaten parfümün adı l'eau par leoparla bi ilgisi yok yani..diosanız hafif bir koku olsun..ferah olsun..tam size göre!!

BU parfüm herkeste fasrklı duruyor. Başkalarında çok beğeniyorum. Bende kötü duruyor.

benm tenımde pek koku durmaz, bu konuyu aldım altından kremını sürüyorum set halınde kampanyalıydı aldıgımda,
sonra tm vuycuduma sıkıyorum ılla ki kokuyor hem ıyı bı kokusu var duru bı koku
beyaz tenlıyım dıye bunu önermıstı satıcı bayan,
ama şöyle bır konu var kı o parfum benım 3.tercıhım oluyor yani baska parfdumum varsa bıtmıcek gıbıyse once baskasını kullanıyorum ewde yoksa vs vs onu kullanıyorum
yani %100 tavsıyemdır demem ama kullanıyorum ve tenımde de duruyor...

bende kullanmıştım o kokuyu ve bayılımıştım sonra hızlıca bitti tabii bende açığını aldım ama kokuyla alakası yoktu nerdeyse hiç kullanamadım bile onu ama orjinalini kesinlikle tavsiye ederim çok hoş bir koku

bende çok çok kötü durdu.. beyaz tenliyim.. elime sıktılar deniyim diye.. elimi yıkıcak yer aradım koca alısveriş merkezinde tahammül bile edemedim kokuya.. o dereece...

Merhabalar çokkkkkkk güzel bi koku ferah duru tam bana göre hasta oldum kokuya tamamen tesadüfen tanıştım hastası oldum diyebilirim

Beğenmiyorum. Basit bir koku. Hiç kadınsı değil.. Davidoff Cool Water tarzında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…