• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KENTSEL DÖNÜŞÜM HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR

bonjorno

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.197
524
73
Merhaba hanımlar,
Evimize bu sabah beledıyeden 2 kişi geldiler ve kentsel dönüşüm içinde depremle alakalı olarak binamızın rısk tasıdıgına yonelık bir kagıt verdıler.
Ben bu eve geldim geleli rezil olduk defalarca sular ıcınde kaldım(yarı bodrum katta oturmaktayım)Bu eve gelın geldıgımden beri de benıburdan kurtar yarabbim diye dua etmediğim tek bir günüm olmadı 4,5 yılda..Ha birde iğrenç bir muhit..
Allah kimselere vermesin daha neler neler yazmaya sayfalar yetmez.

Velhasıl burada mülk sahibiyiz ve satmak istediğimde bile satamadım bu evi.

Bugün gelen kağıda sevinmeli miyim,yıkım mı olacak sonrakı surec nasıl ıslıyor ne gibi sonuçlar olur bilen yasayan arkadaslarım muhakkak vardır.

Bu gelen kagıtta ,bırbucuk hafta sonra beledıyede toplantıya cagrıldıgımız yazıyor bınada 5 kat var 3 ü tek bir kişinin.
BiNA Aynı zamanda Hısse tapulu kredıye uygun degıl yanı..(Fakat tramvay metro hattının onunde yanı degerlı bır muhıt gıbı gozukmekte..)

Lutfen içimi ferahlatacak ,dogru bılgı sahıbı arkadaslar varsa benı bılgılendırebılır mı?Sımdıden cok tesekkur ederım

Biraz bilgim var bizim de evimiz Hisseli burda da kentsel dönüşüm soz konusu. Müteahhitle konuştuk hisseli olduğundan dolayı arsanin metrekaresi bolunecekmis. Yani bizim evimiz 112 metrekare 3 katli 2 tapusu var. Yani 112 metrekare ikiye bolunecek 56 metrekare oluyor yapilacak evlerin en küçüğü 70 metrekare ise ustune metrekaresine göre para verip alacağız tabi daha buyuk istersen 3+1 için daha fazla odemen gerekiyor

Biraz bilgim var bizim de evimiz Hisseli burda da kentsel dönüşüm soz konusu. Müteahhitle konuştuk hisseli olduğundan dolayı arsanin metrekaresi bolunecekmis. Yani bizim evimiz 112 metrekare 3 katli 2 tapusu var. Yani 112 metrekare ikiye bolunecek 56 metrekare oluyor yapilacak evlerin en küçüğü 70 metrekare ise ustune metrekaresine göre para verip alacağız tabi daha buyuk istersen 3+1 için daha fazla odemen gerekiyor
canım cok tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın

Back