• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendisini kaçırmaya kalkan kişiyi öldüren genç kız tutuklandı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kendisini kaçırmaya kalkan kişiyi öldüren genç kız tutuklandı
ZONGULDAK’ta, kendisini kaçırmaya çalıştığını öne sürdüğü komşusu 23 yaşındaki Mustafa Özdemir’i bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 22 yaşındaki Deniz S., tutuklandı. Genç kız, kanlı kıyafetleri ve ellindeki bıçakla minibüse binerek emniyete teslim olmuştu.
Sitene Ekle

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, (DHA) -

Olay, dün akşam Karaelmas Mahallesi Fındıksuyu Sokak’ta meydana gelen olayda Deniz S., kendisini kaçırmak istediği öne sürülen Mustafa Özdemir’i 25 bıçak darbesiyle öldürdü. Üzerine kan sıçrayan kıyafetleri ve elinde bıçakla yolcu minibüsüne binen Deniz S., 2 kilometre uzaklıktaki Karaelmas Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Deniz S., Asayiş Şube’de verdiği ifadede Özdemir’in kendisini 2 ay önce kaçırarak İstanbul’da dilencilik yaptırdığını, daha sonra onun elinden kurtulup Zonguldak’ta babasının evine döndüğünü iddia etti. Mustafa Özdemir’in akşam saatlerinde yine kendisini kaçırmaya geldiğini öne süren Deniz S., "Beni kaçırmak istedi. Onunla gitmedim, tartıştık. Sonra evden aldığım ekmek bıçağıyla bıçakladım" dedi. Polisteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Deniz S., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Evli ve 3 çocuk babası Mustafa Özdemir’in cenazesi ise, Zonguldak’taki Atatürk Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsi ardından ailesine teslim edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

http://www.milliyet.com.tr/kendisini-kacirmaya-kalkan-kisiyi-gundem-2179826/

Normal şartlarda ceza almaması gerekiyor.

Hatta bi de ödül verilmeli dünyadan bi pisliği temizlemiş.

Tabii bizde ne olur bilemiyorum.

Tabi ki tutuklanacak ve yargılanacak....her elinde kanlı bıçakla karakola gidip "selamün aleyküm ben birini öldürdüm" diyeni serbest bırakamazlar...haklılığı ispatlandıktan sonra tutukluluğu devam ederse o zaman adalette sorun var deriz....
Hakim de müneccim değil ki kim kimi neden öldürmüş? Görünce şıp diye anlasın

Nefsi müdafaada 25 bıçak saplanmaz. Kız kendini kurtarmaktan ziyade bilinçli şekilde öldürmüş. Bıçakla kendini korumaktan başka çaresi olmasaydı ve canını almayacak bir yerinden bıçaklayıp kaçsaydı hiç ceza almazdı. Ama bu şekilde nefsi müdafaa olmaz.
Adamı öldürmüş, boru mu.

Normal şartlarda ceza almaması gerekiyor.

Hatta bi de ödül verilmeli dünyadan bi pisliği temizlemiş.

Tabii bizde ne olur bilemiyorum.

Ben bu gülümseme olayını anlayamıyorum bir türlü genelde de kattillarin yüüzünde var bu ifade aşırı rahatlar

Ben bu gülümseme olayını anlayamıyorum bir türlü genelde de kattillarin yüüzünde var bu ifade aşırı rahatlar
Bence şoka giriyorlar onun etkisi o.

Ben de aşırı kötü durumlardayken (çok yakınım olan birinin cenazesinin ortasında, öğretmenim tarafından taciz edildikten sonra vs de oldu bu) gülme krizine giriyorum gülümsemeyi bırakın. Öyle ki o an durumumu bilmeyen kimse anlayamaz bir sorunum olduğunu. Istemsiz bi şekilde oluyor. Değişik bi ruh hali :KK53:

Belki benzer şekilde tepkisiz kalıyor olabilirler. Psikologlar daha iyi bilir elbet.

22 kere bıçaklamış olması da başka bir gariplik ilk okuduğumda dikkatimi çekmemişti. O anın heyecanıyla bile olsa 22 darbe çok fazla, fiziksel olarak bile yorucu bir kere. Nefretle de hareket etmiş sonraki rahatlık hissiyle öyle davranmış da olabilir.

Bence şoka giriyorlar onun etkisi o.

Ben de aşırı kötü durumlardayken (çok yakınım olan birinin cenazesinin ortasında, öğretmenim tarafından taciz edildikten sonra vs de oldu bu) gülme krizine giriyorum gülümsemeyi bırakın. Öyle ki o an durumumu bilmeyen kimse anlayamaz bir sorunum olduğunu. Istemsiz bi şekilde oluyor. Değişik bi ruh hali :KK53:

Belki benzer şekilde tepkisiz kalıyor olabilirler. Psikologlar daha iyi bilir elbet.

22 kere bıçaklamış olması da başka bir gariplik ilk okuduğumda dikkatimi çekmemişti. O anın heyecanıyla bile olsa 22 darbe çok fazla, fiziksel olarak bile yorucu bir kere. Nefretle de hareket etmiş sonraki rahatlık hissiyle öyle davranmış da olabilir.

Olabilir de ne bilim azılı katillerde bile bu pişkin ifade oluyor bazen sinirim zıplıyor :KK14:

ha tabi siizn yakınıızında ki durum gibi olanlar ayrı onlar şok hali evet

Back