İğneli Epilasyon kendisine iğneli epilasyon yapan?

Niabelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
58
2
Cihaz alıp kendisine iğneli yapan var mı acaba? En son çare öyle yapacağım belki yapan vardır :/

Evet ev tipleri var ama onlar işe yaramıyormuş pek yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla. Ben profesyonel makinelerle demek istemiştim. Bir sürü insan yapıyor kendisine ama ayarlarını inceliklerini falan anlayamıyorum çok ileri seviye ingilizcem olmadığı için. :/

Ben varım! O kadar çok tüylüyüm ki, çareyi cihaz almakta buldum. 800 TL'ye profesyonel bir cihaz aldım. Önemli olan cihazın yeterli akımı vermesi. 5000 liralık cihaz da aynı akımı veriyor 800 liralık olan da. Almadan önce tereddütlerim vardı acaba yapabilir miyim diye ama şimdi iyi ki almışım diyorum. Öncelikle bacaklarımdan başladım ve bir ay oldu iğneli epilasyon yaptığım yerlerden henüz tüy çıkmadı. 20 günde kabuklarım döküldü ve kırmızı leke de olmadı. Kendinize biraz güveniniz varsa yapabilirsiniz.

genital bölgeye yapılıyormu

kızlar bunu yapmayı nasıl öğrendiniz yani bu kıl kökünü bulmak filan kolay iş mi bu kadar.ben de çok düşündüm ama insanlar bunu kursa giderek öğreniyor biz evde yanlış bir şey yapmayalım

bir işin eğitimini almadan yapmanız baştan yanlış olmuş zaten,normalde iğneli epilasyon işlemi sonrası en fazla 3 gün kızarıklık ve kabuklanma olur,bir haftada dökülür,20 gün kabuklanmanız olmuş,bu yanlış iğne,yanlış akım ayarı,ve kıla yanlış sontaj yapmanızdan kaynaklı,
bu işler bu kadar kolay olsaydı,aylarca kıl anatomisini okuyup,tavuk butları ve portakallarda çalışmazdık,bırakın herkez bildiği mesleği ve işi yapsın,evde iğneli yapıcaz diye tüm kıl köklerinizin yatağını zedeleyip yapısını bozarsınız,vücudunuza hangi bölgede kaç dakika çalışılması gerektiğini bilmeden boşuna saatlerce elektrik akımı vermiş olursunuz,ve ömür boyu taşıyacağınız izler deliklere maruz kalırsınız,her bölgenin farklı çalışma dakikası ve iğne kalınlığı olduğunu unutmayın,bunu ağda yapmakla karıştırmayın,

Her bolgenin calisma dakikasi derken benim uzmanim yuz icin genrlde 1saatten fazla calismiyor acaba sebebi nedir? Burda okuyorum kimi 3 saat yuzune uygulama yapildigini soyluyor benim uzmanim 1saati gecmiyor benim yuzumde sebebi var midir? Bu kadar yeterli cildi yormayalim diyor fazla calisilsa bi skinti olusur mu merak ettim

Yeni gördüm yorumunuzu. Uzun uzun yazmışsınız, okumaya fırsatım olmadı, daha doğrusu enerjim...Sıkıldım insanların bilmiş tavır ve yorumlarından. Sonuçlardan bahsedeyim; kollarım ve alt bacağım tamamen bitti, üst bacağımın ve göbeğimin %50'si bitti. Cildimde ne bir leke ne de iz kaldı, baya kaymak kıvamında. Becerisi ve cesareti olan herkes iğneli epilasyon yapabilir, çok abartmayın. Güzellik merkezlerine de boş yere para dökmeyin!

Kollarınızın ve alt bacağınızın tamamen bitmiş olmasının daha önce de gitmiş olduğunuz Cemile Ural'la da bir ilgisi yok mu? Memnun olduğunuzu yazmışsınız çünkü zamanında.

Kollarınızın ve alt bacağınızın tamamen bitmiş olmasının daha önce de gitmiş olduğunuz Cemile Ural'la da bir ilgisi yok mu? Memnun olduğunuzu yazmışsınız çünkü zamanında.
Cemile Hanıma yüz, göğüs arası ve tek seans sağ alt bacak için gittim. Tabi yüz bölgemdeki tüyler bütün bedenime eşitti. Gözümün görmediği, elimin ulaşmadığı bölgelere de yine Cemile Hanıma gideceğim, mesela sırt ve bel bölgeme. Hayır neyi sorguluyorsunuz anlamıyorum, ben sadece becerisi ve cesareti olan herkes kendisine iğneli epilasyon yapabilir diyorum. Korkuyorsanız, zamanınız ve paranız varsa tabi ki bir uzmana gidin. Yanlış uygulama yapmayın. Biraz işin inceliklerini de kendimce keşfettiğim için bana kolay geliyor. Sonuçlardan memnunum.

Evde iğneli epilasyonu ben de düşünüyorum. Kurslar var iğneli epilasyon için, ayrıca özel dersler de olabiliyor. Cihazlar da çok pahalı değil bildiğim kadarıyla. Gerekli eğitimi ve cihazı aldıktan sonra uygulama sorunsuz bir şekilde mümkün olabiliyorsa ben de yapmak isterim. Yüzüm için 5 aydır gidiyorum iğneli epilasyona ve çoğu bitti, göğüs ucuna başladık ancak yapan kişi her seansta fazla tüy almıyor, kısa tutuyor süreyi. Her hafta gitmek zounda kalıyorum alınmayanlar için. Üstelik vücutta lazerden kalan tüyler de var bacak ve koltukaltında. Üst kolumda da lazer yapılmayan bölgelerdeki ayva tüylerinden çok rahatsızım, bunların hepsine iğneli epilasyon yaptırmaya kalksam ne maddi olarak baş edebilirim ne de bu kadar zamanım ve enerjim var. Eğer evde sorunsuz bir şekilde iğneli uygulması yapılabiliyorsa ben de yapıcam.

Fragmann aletten ben de almak istiyorum nereden aldınız ?? Cevaplarsiniz çok sevinirim lütfen

bende merak ediyorum, aldınız mı makineyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…