• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendisine haber vermeden patates köftesi yaptığı için karısını öldürdü!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Köfte cinayetine müebbet hapis!
İstanbul Fatih’te resmi nikâhsız yaşadığı 19 yaşındaki Mahmure Karakule’yi kendisine haber vermeden patates köfte yaptığı için 40 yerinden bıçaklayarak öldüren Zülfikar Bakıryapan dün son kez hâkim karşına çıktı. Son sözleri sorulan sanık Bakıryapan, “Allah katında çok pişmanım” dedi.
$kofte-cinayetine-muebbet-hapis--4518792.Jpeg

DAMLA GÜLER İstanbul

İndirim yapılmadı
Sanık avukatı Sait Sağlam ise müvekkilinin olayı haksız tahrik altında işlediğini belirterek tahliyesini istedi. Dosyayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanığı ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapse çarptırdı. Mahkeme sanığa bu suçtan herhangi bir indirim yapmazken ölen Mahmure Karakule’nin eşiyle 12 yaşındayken birlikte yaşamaya başladıklarını da dikkate alarak sanığa, çocuklara karşı işlenen cinsel istismar suçu gereğince 12 yıl hapis cezası verdi. milliyet

Normal ya ben acayip bulmuyorum. 12 yaşındayken birlikte yaşamaya başladılarsa muhtemelen anne baba yok, sokaklarda tanışmışlardır. Sorunlu bir hayat, sorunlu psikolojiler.
Belki bağımlılık bile var, madde bağımlısı yani..
Sürpriz değil yaşananlar..
Anormal hayatların altında anormal çocukluklar vardır.

Haksız tahrik?...Patates köfte?Ben avukata daha çok şaşırdım bu olayda.

40 yerinden bıçaklamak ne demek ya, neyin nefreti bu, bu de tahrik var demezler mi

hep bu beyzadeler her naneden tahrik oluyor, karısını öldürüyor, sonra cezamda indirim yap, oldu:27::27:

Son düzenleme:
:53::53::53::53: patates köfte yaptgi icinmi daha neler duycagiz :19::19:
bu ruh hastasi adamin ömür boyu yatmasi lazim,ciktiginda,da etli patates yaptigi icin birini öldürebilir :19::19::19:

Patates köfte:53::53:
Tabii yaa, patates köfte yaptıysa öldürülmeyi hak etmiştir, sen nasıl patates köfte yaparsın, cinayet için haklı gerekçe:47: tövbe estağfurullah:19:
19 yaşındaki kızın ölüm sebebi patates köfte:((( birde eşi demişler, ne eşi?
12 yaşından beri beraber yaşıyorlarmış, bu çocuk ne çocukluğunu yaşamış, ne okumuş, Allah'ım biz ilerleyelim, gençler okusun, günümüzde herşey tüm bilgiler önümüze serilmişken bilgili, kültürlü bir nesil yetişsin derken şu hale bak:50:

Kadının evde yediği ekmeği sayıyorsa patates köfte yapmak ekstra masraf demek. ee buda akıl sağlığı bozuklar için cinayet sebebi.
Sorsan kadın çok sorumsuzmuştur tahrik etmiştir. Tabi yapmamalıydı o köfteyi, neyine köfte yemek kadıncağızın
Kadın bile denmez gencecik 19 yaşında..:50:

Allah kahretsin böyle herifleri emi :47::47::47:
doyasıya yesin simdi köfte patates Allahın cezasıı :47:

Yok yok artık dünyanın çivisi çıkmış, böyle birşey olamaz... :47:

Back