• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendisi arayan görüşünce harika davranan aşkından ölüyor gibi hissettiren ama sonrasında aramaları açmayan mesajlara dönmeyen akrep erkeği ne istiyor

Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?

damdan düşer gibi olacak ama ilişkinizde cinsellik var değil mi?

1-2 davranışı öyle diye herkes karşısındakine narsist dediği için öyle ironi yaptım ve gerçekten narsistlik vb tanıları koymak baya uzun süreli ve detaylı izlem gerektiriyor bunu psikiyatri psikolog alanında uzman kişiler bile uzun süreye yayıyor, sizin durumunuza gelirsek siz kaç yaşındasınız karşınızdaki kişi kaç yaşında aynı şehirde misiniz ne sıklıkla buluşuyorsunuz sosyal medya vs takipleşme durumunuz var mı ortak arkadaşlarınız var mı ?
Ben 29 yaşındayım o da öyle aynı sehirdeyix çok ortak arkadaşımız var denk geldiğimiz yerlerde var beni hiç saklamadı herkes biliyor mesela story attığımda bilmediği bir yerse neresi bu diye arkadaşlarına soruyormuş , benimle sürekli planlar yapıyor seninle şuraya da gidelim falan evet takipleşiyoruz ne atarsam da anında bakıyor ve buluşunca sorguluyor kimle gittin va diye

Ben 29 yaşındayım o da öyle aynı sehirdeyix çok ortak arkadaşımız var denk geldiğimiz yerlerde var beni hiç saklamadı herkes biliyor mesela story attığımda bilmediği bir yerse neresi bu diye arkadaşlarına soruyormuş , benimle sürekli planlar yapıyor seninle şuraya da gidelim falan evet takipleşiyoruz ne atarsam da anında bakıyor ve buluşunca sorguluyor kimle gittin va diye
Ailesiyle mi yaşıyor peki , hiç gelecek hakkında plan yaptı mı evlilik hayali vs

Akrep erkeği ile başım dertte beraberken harika çok ilgili temas bağımlısı kıskanç ama görüşmeden sonra o istemediği sürece ne telefonu açıyor ne mesaja dönüyor attığım mesajları anında okuyor ben sessiz kalınca kendiliğinden arıyor ne istediğini anlamıyorum lütfen yardım ?
Dayak istiyo😁

Evet var ama ben fb olduğumuzu düşünmüyorum yakın çevresiyle tanışıyorum özel şeylerini paylaşıyor ve de en önemlisi bunu zaten şevkatinden anlayabilirim ama uzaklaşınca şeytana dönüyo
Çok safsınız gerçekten maalesef fbsiniz onunla onun gözünde sizi elde tutmak için öyle davranıyo.

Varsa eğer belki de adam o tarz bir ilişki (fb gibi) yaşamaya meyillidir. Konu sahibinin de isteği bu yönde değil.
zaten onu diyecektim :) onun için sordummm...
Evet var ama ben fb olduğumuzu düşünmüyorum yakın çevresiyle tanışıyorum özel şeylerini paylaşıyor ve de en önemlisi bunu zaten şevkatinden anlayabilirim ama uzaklaşınca şeytana dönüyo
net fb olarak görüyor sizi. siz anlam yüklüyorsunuz. ben söyleyeyim de siz istediğiniz kadar inkar edin... zaten fb bunun için vardır, canı istediğinde görüşür dertleşir bazı duygularını tatmin eder buna cinsellik de dahil...

E heralde yakınken melek olcak şevkatli olcak sevgi dolu olcak aksi gibi davransa gerçek duygularını dışa vursa kötü davransa istediğini alabilecek mi senden

Siz öyle düşünüyor olabilirsiniz onun tarafından alem başka görünüyor.

zaten onu diyecektim :) onun için sordummm...

net fb olarak görüyor sizi. siz anlam yüklüyorsunuz. ben söyleyeyim de siz istediğiniz kadar inkar edin... zaten fb bunun için vardır, canı istediğinde görüşür dertleşir bazı duygularını tatmin eder buna cinsellik de dahil...
Teşekkür ederim ben kör oldum heralde

Back