Kendisi arayan görüşünce harika davranan aşkından ölüyor gibi hissettiren ama sonrasında aramaları açmayan mesajlara dönmeyen akrep erkeği ne istiyor

Ben ilk defa duydum bu yerimi cahilliğime verin olabilir o yüzden bilemedim :)))

Yazmadan durabiliyorum aramadan da ama o arayınca kalp krizi geçiriyorum ve hayır dersem sanki tekrar sormayacak gibi geliyor korkudan evet diyorum görüşüyorum asla bir şeyi telefonda konuşmaz çünkü hep yüzyüze. Normalde de cevap verdiği zamanlarda ben mesaj atarsam arayıp cevap veriyor yine mesaj yazmıyor ha ikimizde aramadık diyelim ortak arkadaşlardan bi şekilde hatırlatıyor kendini onlarla konuşurken telefon bi anda ona veriliyor falan öyle

Sevmek ne zor taktiksiz bişeyleri yürütmek daha da zor ..

Sen güçlüsün güçlü olmak zorundasın anlıyor musun..bu yüzden üzülen taraf sensin tatlım hayır demeyi bilmelisin arayıp yanıma gel mi diyor işin bile olmasa gelemem müsait değilim demelisin..herşeye evet deyince erkekler bu kzı benden kopamaz beni seviyor aşık diye düşünüyorlar..gerçekten onda bir etki bırakabilmem için umursamayacaksın blöf yapar ilişkiyi bitiriyorum gelmezsen ve ya o yere gelmiycem gelmezsen gibi..peki sen bilirsin deyip onsuzda olabileceğini göstermen gerek..

kısaca oyalanmak için, vakit öldürmek için seni dolgu malzemesi olarak kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…