Kendinizi geliştirmek için neler yapıyorsunuz?

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Hamileyim. Çocuk Doğana kadar hatta doğumdan 7 8 ay sonrasına kadar muhtemelen çalışmayacağım. Bu dönemde boş durmak istemiyorum. Kendimi geliştirecek aktiviteler hobiler edinmek birşeyler üretmek istiyorum. Ne önerebilirsiniz? Şu an aklıma gelenler hamile platesi bebek kitapları farklı yemekler deneme falan. Ama daha farklı neler olabilir fikirlerinizi bekliyorum. Hatta evden yapıp da şöyle bin TL de olsa para kazanabileceğim bir iş de olabilir.

Hamileyim. Çocuk Doğana kadar hatta doğumdan 7 8 ay sonrasına kadar muhtemelen çalışmayacağım. Bu dönemde boş durmak istemiyorum. Kendimi geliştirecek aktiviteler hobiler edinmek birşeyler üretmek istiyorum. Ne önerebilirsiniz? Şu an aklıma gelenler hamile platesi bebek kitapları farklı yemekler deneme falan. Ama daha farklı neler olabilir fikirlerinizi bekliyorum. Hatta evden yapıp da şöyle bin TL de olsa para kazanabileceğim bir iş de olabilir.
Herhangi bir meziyet yokken evden çalışıp öyle 1000 TL kazanacağın bir iş bulursan buraya da yazda haberimiz olsun:kahve:

İş olayı farklı bir durum amaç Kendinizi geliştirmek adına bişeyse yabancı bir dil öğrenebilirsiniz online derslerle.

meditasyon çok güzel bişi ve farkındalık.insan ancak farkında olarak gelişir.
kurs anlamında soruyorsan pilates şu an çok moda ya dda aşçılık ya da yeni bir dil vs öğrenilebilinir aslında

Bebekle vakit bulacağını düşünüyorsan ve eğer illa para da kazanayım diyorsan sabun mabun kokulu taş onlardan yap sat. Güya ben de evde sıkılırım diyordum ama yemek yiyebildiğim gün kendimi şanslı hissediyorum çocukla. Neyse sen bi doğur gel sonra görüşelim :anneadayı:

Kisisel gelişim kitaplari aliyorim devamli ve cok faydasi var insan kendini cok iyi hissediyor. Ya da ben kitap okumayı cok sevdigim icin bilmiyorum. Bir de örgü biliyorsanız en guzel terapi

çocukla birlikte bin tl kazanacağın bir iş mi
bunu çocuk doğduktan sonra konuşsak
biz buna avlamadan ayı postunu satma deriz :KK53:
şaka bir yana bebiş doğduktan sonra pek boş vaktiniz olmayacak sanıyorum
kendime bile bakamıyorum tuvalete bile gidemiyorum diye konu açabilirsiniz
buraya yazıyorum

Ben çocukla vaktim olmayacağını bildiğimden bol bol uyudum, bir sürü dizi ve film izledim, arkadaşlarla sık sık dışarı çıkıp gezdim. 3 yıldır sinemaya bile gidemiyorum şimdi :KK61:butun anne adaylarına tavsiyem boş durabildiginiz kadar durup sıkılın çünkü bir daha buna imkanınız olmayacak. Evet evde oturup sıkılmak bile nimet

Icini kararttiniz kadinin :)) isteyince hersey yapılıyor çocukla valla canim sinemaya da gidiyrouz tiyatroya da tatile de. Hatta daha zevkli oluyor. Ama burda esinin yardim ve destegi cok önemli yoksa cok yipranirsin

Back
X