• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendinizi geliştirmek için ne yapardınız?

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
yeni mezunsunuz iş arıyorsunuz bulamıyorsunuz
birkaç yere başvuru yapıyorsunuz fakat ne arayn var ne soran
peki kendinizi aranan biri yapmak için ne yapardınız?

canım malesef aranan biri olamıcaz bu devirde...
biz arayıp bulacaz
adam bul gerisi kolay böle olmuş iş hayatı artık
tanıdık birileri yoksa zor iş özellikle iktidar partiden tanıdık varsa tamam sırtın yere gelmez
malesef benim yok böle evdeyim iki yıldır....

valla kimse yok tanıdıgım
sanırım bende evde durcam bu gidişle özel yerlere başvursamda cvp yok ne yapcamı şaşırdım yemin ediyorum ne yapmalıyım diye düşünüyorum ama bulamıyorum

kızlar halk eğitim kurslarını araştırın...belli bir saat süresi varmış...o saati doldurunca yeterlilik sınavına girip halk eğitim merkezlerinde öğretmen olabiliyormuşsun...böyle duydum..benim için artık geç ...siz deneyin derim...Allah hepimizin yardımcısı olsun...sevgiler...

saol canım ben işletme mezunuyum kendi alanımda bişeler yapmaya çalışıyorum olmuyo bakalım bide bunu aratıralım ....

mesela ben iş aradım iş aradım düz lise mezunuyum diye yüzüme kimse bakmadı bende başladım ingilizce kursuna bitirdim orta derece ingilizce öğrendim ,sonra a.ö. fakültesine başladım halkla ilişkiler son sınıftayım tıbbi sekreterlik kursu aldım son olarak halk eğitimin kursum yeni bitti bakalım yüzümüze tanıdık olmadan bakacak olacak mı?mafoldumben

inş. ingilizceden varsa korkam derim bir sürüde kusra gitmişsin
gönlünce bir iş bulursun inş.
ben myo büro yönetimi ve sekreterlik okudum
ingilizcem yok hoş yüzüme bakanda yok:S

bizimde bakan olur belki bigün yüzümüze diyorum ama laf olarak sölüyorum heralde mafoldumben

bugün iş görüşmesine gittim rehberlik gibi bir iş ingilizce ağırlıklı bakalım o kadar kişi içinden seçilmem ümitli değil ama allahtan ümit kesilmez herşeyin hayırlısı.

bugün iş görüşmesine gittim rehberlik gibi bir iş ingilizce ağırlıklı bakalım o kadar kişi içinden seçilmem ümitli değil ama allahtan ümit kesilmez herşeyin hayırlısı.

ingilizcen var mı ne kadar güzel
allahım bende diyebilcek miyim bugun iş görüşmesine gitti

ve işe başlıyorum diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:'(

canım inş. seçilirsin ümidini yitirmeee

bak burda iş görüşmesine gidemeyenler bile var daha kimse aramadı 1 ay oldu başvuralı ama tık yok :(

inşallah cnm benim ama sınav yaptılar sorular hep ingilizce ama zordu pek ümitli değilim salı günü olumlu olumsuz haber vericez dediler benim için iyi olacaksa bu iş inşallah olur :Saruboceq:
hakkımızda hayırlısı olsun be canım geç olsun güç olmasın...

inşallah cnm benim ama sınav yaptılar sorular hep ingilizce ama zordu pek ümitli değilim salı günü olumlu olumsuz haber vericez dediler benim için iyi olacaksa bu iş inşallah olur :Saruboceq:
hakkımızda hayırlısı olsun be canım geç olsun güç olmasın...

inş. bölümün nedir?

canım malesef aranan biri olamıcaz bu devirde...
biz arayıp bulacaz
adam bul gerisi kolay böle olmuş iş hayatı artık
tanıdık birileri yoksa zor iş özellikle iktidar partiden tanıdık varsa tamam sırtın yere gelmez
malesef benim yok böle evdeyim iki yıldır....

Çok haklısın doğru söze ne hacet maalesef ki öyle o yüzden bu şekilde maduruz

Back